nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
A gdzie chcesz robić?30dc, dostałam okres. W końcu się nie spóźnił.
Mam nadzieję, że jutro uda mi się wybrać do Katowic umówić się na histerolaparoskopię.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A gdzie chcesz robić?30dc, dostałam okres. W końcu się nie spóźnił.
Mam nadzieję, że jutro uda mi się wybrać do Katowic umówić się na histerolaparoskopię.
Ginekolog mi powiedziała, że ona robiła taki zabieg w szpitalu na Medyków, więc chyba tam. Widziałam jeszcze w szpitalu typowo ginekologiczno-położniczym że robią, ale nie wiem czy oni oby na pewno mają NFZA gdzie chcesz robić?
Takie skierowanie może mi dać zwykły gin czy tylko taki co się zajmuje leczeniem niepłodności?U mnie też nie było incydentów, co prawda antykoncepcji hormonalnej nie brałam, ale był czas że podpalałam papierosy. Badanie zrobiłam ze względu na ciąże biochemiczne.
Gratulacje
Mnie zwykła skierowała, ale odpłatnie. Tylko tak, Ty jesteś po jednym poronieniu i nie wiem czy znajdzie się taki który wyślę Cię na to badanie. Moja ginekolożka mówiła że raczej po 3 kierują na takie badania.Takie skierowanie może mi dać zwykły gin czy tylko taki co się zajmuje leczeniem niepłodności?
Patrzyłam to kosztuje prawie 500 zł w diagnostyceMnie zwykła skierowała, ale odpłatnie. Tylko tak, Ty jesteś po jednym poronieniu i nie wiem czy znajdzie się taki który wyślę Cię na to badanie. Moja ginekolożka mówiła że raczej po 3 kierują na takie badania.