nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Ja na wszystko, tylko jeszcze mój mąż i portfel o tym nie wiedzą.W ogóle polujecie na coś na promocjach BF?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na wszystko, tylko jeszcze mój mąż i portfel o tym nie wiedzą.W ogóle polujecie na coś na promocjach BF?
Ja mam jakąś z Lidla. Nie pamiętam jaką ma pojemność, ale ogólnie frytki z niej tak średnio mi smakują, ale udko z kurczaka to rewelacja. W tej mojej właśnie wejdą dwa duże udka obok siebie.Zobacz załącznik 1587841
A ja się zastanawiam nad frytownica. Macie, polecacie? Taka 5l Byłaby spoko, czy jesli macie to większe?
Ja też mam taką 5l z lidla. To prawda, że frytki wychodzą inne ale ja się już przyzwyczaiłam i mi zasmakowały. Udka, jakieś łódeczki z ziemniaków, kiełbaski, warzywa typu cukinia itp. Codziennie grzanki, jakieś faszerowane bułeczki - to jest w tym ekstra! PolecamZobacz załącznik 1587841
A ja się zastanawiam nad frytownica. Macie, polecacie? Taka 5l Byłaby spoko, czy jesli macie to większe?
No to teraz biegiem do apteki/rosska po nowy, bo nie wiem czy mam gratulowaćCo mnie podkusiło robić przeterminowany test
Zobacz załącznik 1587845
Hej, ja widzę ten cień! To teraz będzie dopiero testowanieCo mnie podkusiło robić przeterminowany test
Zobacz załącznik 1587845
Kreska! Kreska! Leć po nowy!Co mnie podkusiło robić przeterminowany test
Zobacz załącznik 1587845
Ja mam, kocham u nas akurat marki Ninja. Świetny wynalazek, bardzo dużo korzystamy. Frytki to jedno ale tak na prawdę wszystko można w tym zrobić xDZobacz załącznik 1587841
a to one maja daty ważności? za szybko zuzywam żeby się tym martwic kiedykolwiek xDCo mnie podkusiło robić przeterminowany test
Zobacz załącznik 1587845