Lwica1410
Fanka BB :)
Ja ładnie odpowiadam. Za każdym razem nowy post.Dziewczyny! Zaraz koniec miesiąca Czas zagęścić ruchy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ładnie odpowiadam. Za każdym razem nowy post.Dziewczyny! Zaraz koniec miesiąca Czas zagęścić ruchy
W razie potrzebyZanim nadrobię, to tak na pożegnanie luźny temat ode mnie Jak często pierzecie staniki bo ja chyba za rzadko
W razie potrzebyZanim nadrobię, to tak na pożegnanie luźny temat ode mnie Jak często pierzecie staniki bo ja chyba za rzadko
To tak jak ja normalnie o tej porzeEj skończyłam czytać. Chyba gadam sama ze sobą.
Ja po pracy piorę za każdym razem, w lecie też codziennie. W domu chodzę bez, więc zakładam tylko na wyjścia. Jak się nie upocę, to mam na kilka razy. Tylko ja nie dbam jakoś bardzo. Wrzucam w siatkę i piorę z całą mieszanką ubrań, bez żadnych specjalnych proszków, trybów prania, często w wysokich temperaturach. Lubię biustonosze z Gortexu i kupiłam sobie kiedyś taki, który bardzo lubiłam. Później uznałam, że w sumie dokupię sobie kolejny taki sam. Dokupiłam i byłam zdziwiona, że ten pierwszy był już taki wyblakły, a dopóki nie przyszedł nowy, to myślałam, że wygląda dalej tak jak na początku. A jak już przy bieliźnie jesteśmy to potrzebuję jakieś niezniszczalne majty. Jakie firmy polecacie? Mi najlepsze udało się znaleźć jak do tej pory w Change, ale już powoli dogorywają niestety.Zanim nadrobię, to tak na pożegnanie luźny temat ode mnie Jak często pierzecie staniki bo ja chyba za rzadko
Ja za rzadko nosze stanik, żeby go często praćZanim nadrobię, to tak na pożegnanie luźny temat ode mnie Jak często pierzecie staniki bo ja chyba za rzadko
Dopiero gdy są widocznie brudnea jak często pierzecie spodnie, jeansy? po ilu użyciach?