Kitsune
Moderator
No jak możesz nie widzieć??!!Ja tradycyjnie- nie widzę kreski! Dziewczyny ja jestem ślepa. Może ja byłam w ciąży i nie widziałam kresek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jak możesz nie widzieć??!!Ja tradycyjnie- nie widzę kreski! Dziewczyny ja jestem ślepa. Może ja byłam w ciąży i nie widziałam kresek
Ej rozjaśniłam ekran na maksa takie coś to kreska no dobra to jest to ja się aż tak nie przygladałam.. no taki cień to już znaczy ciążę ? Ale ja bym poszła po nie przeterminowany to prawie 2 lata dużoNo jak możesz nie widzieć??!!
Jeśli jest różowy to tak Baaaardzo wczesną, ale tak. CHociaż w tym przypadku jeśli jest przeterminowany to może oznaczać wszystko ;PEj rozjaśniłam ekran na maksa takie coś to kreska no dobra to jest to ja się aż tak nie przygladałam.. no taki cień to już znaczy ciążę ? Ale ja bym poszła po nie przeterminowany to prawie 2 lata dużo
Hmm trochę za rzadko niestety a przed urodzeniem dzieci chodziłam bez stanika-było zajebiscieZanim nadrobię, to tak na pożegnanie luźny temat ode mnie Jak często pierzecie staniki bo ja chyba za rzadko
Moje jeansy od 5lat leżą sobie w szafie i pięknie wyglądają Jak ostatnio próbowałam je założyć, to gały mi z orbit wyszły-tak się biodrach poszerzyłam Najlepsze, że w ogóle nie zdawałam sobie sprawy. Brzuch to wiedziałam, że mi trochę urósł ale dupencjaa jak często pierzecie spodnie, jeansy? po ilu użyciach?
O ja też wymieniłam wszystkie na gortexJa po pracy piorę za każdym razem, w lecie też codziennie. W domu chodzę bez, więc zakładam tylko na wyjścia. Jak się nie upocę, to mam na kilka razy. Tylko ja nie dbam jakoś bardzo. Wrzucam w siatkę i piorę z całą mieszanką ubrań, bez żadnych specjalnych proszków, trybów prania, często w wysokich temperaturach. Lubię biustonosze z Gortexu i kupiłam sobie kiedyś taki, który bardzo lubiłam. Później uznałam, że w sumie dokupię sobie kolejny taki sam. Dokupiłam i byłam zdziwiona, że ten pierwszy był już taki wyblakły, a dopóki nie przyszedł nowy, to myślałam, że wygląda dalej tak jak na początku. A jak już przy bieliźnie jesteśmy to potrzebuję jakieś niezniszczalne majty. Jakie firmy polecacie? Mi najlepsze udało się znaleźć jak do tej pory w Change, ale już powoli dogorywają niestety.
Ile płaciłeś i za które?Ja upolowałam tabletki do zmywarki z finisha
To prawie 3 lata. To baaardzo, baardzo dużoEj rozjaśniłam ekran na maksa takie coś to kreska no dobra to jest to ja się aż tak nie przygladałam.. no taki cień to już znaczy ciążę ? Ale ja bym poszła po nie przeterminowany to prawie 2 lata dużo
Ja coś widzęCo mnie podkusiło robić przeterminowany test
Zobacz załącznik 1587845
ja nic nie lubię kupować w ogóle, nie mam jakiegoś jaranka, a jak mam coś kupić to 20 razy się upewnię, czy mi to na pewno potrzebneW ogóle polujecie na coś na promocjach BF?
Nie no, takie jeansopodobne oczywiście mamJeansow chyba nie powinno się prac często
Ale pytanie, czy masz jeansy czy spodnie jeansopodobne.. Bo takie rozciagliwe to ja piore raz w tygodniu. Średnio po 4- 5 uzyciach.
Tu może ciut lepiej widać. Ale to przeterminowany test, więc on prawdy nie mówiJa tradycyjnie- nie widzę kreski! Dziewczyny ja jestem ślepa. Może ja byłam w ciąży i nie widziałam kresek