Aksamitka28
Fanka BB :)
Jak ucierpią błotem albo źle pachnąa jak często pierzecie spodnie, jeansy? po ilu użyciach?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak ucierpią błotem albo źle pachnąa jak często pierzecie spodnie, jeansy? po ilu użyciach?
O ja też lubię gortex, maja akurat -38% na wszystko łącznie z wyprzedażą a majciochy osobiście lubię z h&m, kupiłam z jakieś dwa lata temu pare wielopakow z mikrofibry i nosze w kółkoJa po pracy piorę za każdym razem, w lecie też codziennie. W domu chodzę bez, więc zakładam tylko na wyjścia. Jak się nie upocę, to mam na kilka razy. Tylko ja nie dbam jakoś bardzo. Wrzucam w siatkę i piorę z całą mieszanką ubrań, bez żadnych specjalnych proszków, trybów prania, często w wysokich temperaturach. Lubię biustonosze z Gortexu i kupiłam sobie kiedyś taki, który bardzo lubiłam. Później uznałam, że w sumie dokupię sobie kolejny taki sam. Dokupiłam i byłam zdziwiona, że ten pierwszy był już taki wyblakły, a dopóki nie przyszedł nowy, to myślałam, że wygląda dalej tak jak na początku. A jak już przy bieliźnie jesteśmy to potrzebuję jakieś niezniszczalne majty. Jakie firmy polecacie? Mi najlepsze udało się znaleźć jak do tej pory w Change, ale już powoli dogorywają niestety.
NieW ogóle polujecie na coś na promocjach BF?
W ogóle polujecie na coś na promocjach BF?
Jeansow chyba nie powinno się prac częstoa jak często pierzecie spodnie, jeansy? po ilu użyciach?
Ale żeby nie było, że ona sobie stała tak kilka dni, taka obleciana.Mi podobna stała jakieś 4 lata przed domem, nie miał kto wyrzucić. Stała sobie taką sucha s doniczce, latem trochę ja trwa zazieleniała