Dong
Fanka BB :)
Nie gaś ducha w narodzie! Dawno tu już nie było takiego ruchuDziewczyny targ już dawno zamknięty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie gaś ducha w narodzie! Dawno tu już nie było takiego ruchuDziewczyny targ już dawno zamknięty
Stara gwardia pokaże na co ją staćNie gaś ducha w narodzie! Dawno tu już nie było takiego ruchu
Takiego jeszcze nie było mam orgazm
W lipcu było ponad 1000 stron...Dziewczyny targ już dawno zamknięty
Tylko nie mów Twojemu chłopu, że masz, bo będzie zazdrosnyTakiego jeszcze nie było mam orgazm
Takiego jeszcze nie było mam orgazm
Tyle co z niego zlazłam nie pokapuje się że mam drugiTylko nie mów Twojemu chłopu, że masz, bo będzie zazdrosny
A kiedy to było? Bo chyba coś się zmieniło w tej kwestii. Moja ciocia, która jest lekarzem sama była w szoku, jak jeszcze będąc w ciąży jechałam właśnie na zastrzyk. Ginekolog wtedy mówiła, że teraz podają zapobiegawczo w ciąży, a potem po porodzie kolejny raz jak jest konflikt. U mnie był
Albo może nie wszyscy to praktykują. Nie wiem
4 lata temu, może faktycznie coś się zmieniło?
Olivia garden z włosem dzikaOoo tez chętnie przygarnę polecajke szczotki do włosów. Od 15 lat korzystam z tangle teezera i chętnie coś nowego bym przetestowała