Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bardzo rzadko, bo bardzo rzadko mam jakikolwiek na sobieZanim nadrobię, to tak na pożegnanie luźny temat ode mnie Jak często pierzecie staniki bo ja chyba za rzadko
ja jak się ubrudzi ale tez na bank za rzadkoZanim nadrobię, to tak na pożegnanie luźny temat ode mnie Jak często pierzecie staniki bo ja chyba za rzadko
Ja chyba teżZanim nadrobię, to tak na pożegnanie luźny temat ode mnie Jak często pierzecie staniki bo ja chyba za rzadko
ja takich zwykłych nie noszę prawie, a takie jak noszę czyli miękkie topy co 3-4 użycia. Piorę to za dużo powiedziane - wrzucam do kosza na pranie a potem znajduję czyste na pólce w szafieZanim nadrobię, to tak na pożegnanie luźny temat ode mnie Jak często pierzecie staniki bo ja chyba za rzadko
Ja też za rzadkoZanim nadrobię, to tak na pożegnanie luźny temat ode mnie Jak często pierzecie staniki bo ja chyba za rzadko
Kiedyś prałam bardzo rzadko a teraz to zdarza mi się nawet po jednym ubraniu wrzucać do prania, zależy czy mi sie cycki spocąZanim nadrobię, to tak na pożegnanie luźny temat ode mnie Jak często pierzecie staniki bo ja chyba za rzadko
Jeansów mam tylko jedna pare która nosze i są takie, ze po ubraniu muszę je wyprać bo się za bardzo rozciągają podczas noszenia i robią się ciut za dużea jak często pierzecie spodnie, jeansy? po ilu użyciach?