drugi.bejbik
Fanka BB :)
Mój takie nosił! Maaasakra kiedyś przy znajomych ją założył w domu, to stwierdzili że jak Ferdek Kiepski wyglądaTak, takie te podkoszulki na ramiączkach chłopskie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój takie nosił! Maaasakra kiedyś przy znajomych ją założył w domu, to stwierdzili że jak Ferdek Kiepski wyglądaTak, takie te podkoszulki na ramiączkach chłopskie
Przecież lubiszNie kuś
A mocny full był?Mój takie nosił! Maaasakra kiedyś przy znajomych ją założył w domu, to stwierdzili że jak Ferdek Kiepski wygląda
Przecież lubiłaś wykresy, szczególnie te koloroweJa nie wiem co to za insynuacje.
Ten serial powoduje u mnie odruch wymioty, i inne nieprzyjemne doznania. Nawet słuchać tego nie mogę.Mój takie nosił! Maaasakra kiedyś przy znajomych ją założył w domu, to stwierdzili że jak Ferdek Kiepski wygląda
Coś na styl tegoA mocny full był?
No bo śliczne były. Cichutko siedziałam bo czekałam aż się pojawią.Przecież lubiłaś wykresy, szczególnie te kolorowe
My świętujemy urodziny, imienin nie.A ja mam jutro imieniny. Właściwie to nie obchodzą. W moich rodzinnych stron bardziej świętowało się urodziny. U mnie w domu właściwie nie było jakichś obchodów urodzinowych czy imieninowych.
Jak zaczynałam pracę w obecnym miejscu to były konkretne posiadowki przy jedzeniu i prezent dla solenizantka, ale jakoś się skończyło. Jakieś parcie na pracę wstąpiło w niektórych. Stara gwardia odchodzi, a młoda jakoś nie podchwyciła tematu.
Mój luby też w zasadzie nie obchodzi ani urodzin ani imienin. Chociaż ja staram się zawsze dać jakiś praktyczny prezent. Chociaż by skarpetki.
Dziewczyny swietujecie imieniny lub urodziny? A może to i to?
Te stare odcinki nawet mi się podobały jak bylam młodsza. Ale te nowsze to już tragedia. Takie na siłę robioneTen serial powoduje u mnie odruch wymioty, i inne nieprzyjemne doznania. Nawet słuchać tego nie mogę.