reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
A ja mam jutro imieniny. Właściwie to nie obchodzą. W moich rodzinnych stron bardziej świętowało się urodziny. U mnie w domu właściwie nie było jakichś obchodów urodzinowych czy imieninowych.
Jak zaczynałam pracę w obecnym miejscu to były konkretne posiadowki przy jedzeniu i prezent dla solenizantka, ale jakoś się skończyło. Jakieś parcie na pracę wstąpiło w niektórych. Stara gwardia odchodzi, a młoda jakoś nie podchwyciła tematu.
Mój luby też w zasadzie nie obchodzi ani urodzin ani imienin. Chociaż ja staram się zawsze dać jakiś praktyczny prezent. Chociaż by skarpetki.

Dziewczyny swietujecie imieniny lub urodziny? A może to i to?
Urodziny oczywiście. Z imienin to wiem tylko kiedy ma moja mama i siostra 😅 składam życzenia i tyle 😄

A ja mam jutro imieniny. Właściwie to nie obchodzą. W moich rodzinnych stron bardziej świętowało się urodziny. U mnie w domu właściwie nie było jakichś obchodów urodzinowych czy imieninowych.
Jak zaczynałam pracę w obecnym miejscu to były konkretne posiadowki przy jedzeniu i prezent dla solenizantka, ale jakoś się skończyło. Jakieś parcie na pracę wstąpiło w niektórych. Stara gwardia odchodzi, a młoda jakoś nie podchwyciła tematu.
Mój luby też w zasadzie nie obchodzi ani urodzin ani imienin. Chociaż ja staram się zawsze dać jakiś praktyczny prezent. Chociaż by skarpetki.

Dziewczyny swietujecie imieniny lub urodziny? A może to i to?
U nas urodziny.
Jakoś się utarło, że jeżeli dzień urodzin wypada w tygodniu, to robimy w następny weekend (sobota bądź niedziela). Jakoś zawsze za dużo zachodu. Ja sie staram: piekę ciasto, robię tort, potem kolacja ciepła (ostatnio zrobiłam łososia w piekarniku, kotlety), sałatki, jakieś ziemniaczki, zimna płyta, a potem ktoś powie: „a, bo i tak za bardzo nic do jedzenia nie było, ten łosoś to jakiś za słony Ci wyszedł” 😒
Chcemy to ukrócić. Jak urodziny wypadają w tygodniu, to jak ktoś będzie chciał, to wpadnie chociażby na godzinkę czy pół bez prezentu, ja kawę i ciasto będę miała.
Bo jak jest „postaw się, a zastaw się”, to przeważnie jest krytyka 😒

No bo śliczne były. Cichutko siedziałam bo czekałam aż się pojawią.
masz 🤣🤣🤣🤣
uwaga! zbyt długie oglądanie może wywołać atak padaczki 🤣

1698957599076.png

Chyba nie podołam 🤣🤣🤣
Ale 30 stron dziennie codziennie to kwestia honoru! :D
Ahh ja to nie mam aż tyle czasu.
I chyba nie ogarnę z czytaniem 😂🤣😂🤣😂🤣
Ja już zgubiłam się w obliczeniach ile już wydaliśmy na te wszystkie badania wszystko prywatnie a to dopiero początek drogi.... niektórzy mówi mi żebym nie wymyślała tej całej niepłodności . To nie jest takie proste 🥺
Ja też już nie liczę:(

Dziś byłam u giną i poleciła mi Oviklinike w Warszawie.
Czy ktoś tam przechodził procedurę?

Ahh ja to nie mam aż tyle czasu.
I chyba nie ogarnę z czytaniem 😂🤣😂🤣😂🤣

Ja też już nie liczę:(

Dziś byłam u giną i poleciła mi Oviklinike w Warszawie.
Czy ktoś tam przechodził procedurę?

Mi polecono Gyncentrum,na chwilę obecną jesteśmy zadowoleni cały pakiet badań na start bardzo szczegółowa Pani doktor i bardzo kompetentne panie położne. Nikt nie słucha olewczo mamy już swój plan ułożony z panią doktor ☺️

reklama
Do góry