drugi.bejbik
Fanka BB :)
Nie wiem o co chodzi, ale mnie zaciekawilyscie poproszę takie!No bo śliczne były. Cichutko siedziałam bo czekałam aż się pojawią.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem o co chodzi, ale mnie zaciekawilyscie poproszę takie!No bo śliczne były. Cichutko siedziałam bo czekałam aż się pojawią.
Urodziny oczywiście. Z imienin to wiem tylko kiedy ma moja mama i siostra składam życzenia i tyleA ja mam jutro imieniny. Właściwie to nie obchodzą. W moich rodzinnych stron bardziej świętowało się urodziny. U mnie w domu właściwie nie było jakichś obchodów urodzinowych czy imieninowych.
Jak zaczynałam pracę w obecnym miejscu to były konkretne posiadowki przy jedzeniu i prezent dla solenizantka, ale jakoś się skończyło. Jakieś parcie na pracę wstąpiło w niektórych. Stara gwardia odchodzi, a młoda jakoś nie podchwyciła tematu.
Mój luby też w zasadzie nie obchodzi ani urodzin ani imienin. Chociaż ja staram się zawsze dać jakiś praktyczny prezent. Chociaż by skarpetki.
Dziewczyny swietujecie imieniny lub urodziny? A może to i to?
U nas urodziny.A ja mam jutro imieniny. Właściwie to nie obchodzą. W moich rodzinnych stron bardziej świętowało się urodziny. U mnie w domu właściwie nie było jakichś obchodów urodzinowych czy imieninowych.
Jak zaczynałam pracę w obecnym miejscu to były konkretne posiadowki przy jedzeniu i prezent dla solenizantka, ale jakoś się skończyło. Jakieś parcie na pracę wstąpiło w niektórych. Stara gwardia odchodzi, a młoda jakoś nie podchwyciła tematu.
Mój luby też w zasadzie nie obchodzi ani urodzin ani imienin. Chociaż ja staram się zawsze dać jakiś praktyczny prezent. Chociaż by skarpetki.
Dziewczyny swietujecie imieniny lub urodziny? A może to i to?
maszNo bo śliczne były. Cichutko siedziałam bo czekałam aż się pojawią.
Ja pierdziuuu, ale kolorowo
Ahh ja to nie mam aż tyle czasu.Chyba nie podołam
Ale 30 stron dziennie codziennie to kwestia honoru!
Ja też już nie liczęJa już zgubiłam się w obliczeniach ile już wydaliśmy na te wszystkie badania wszystko prywatnie a to dopiero początek drogi.... niektórzy mówi mi żebym nie wymyślała tej całej niepłodności . To nie jest takie proste
I jest optymistyczny akcent tego dnia
Ja je kupuję. Są tanie a ja uzależniona od sikania ma testy. Nie pokazały mi nigdy fałszywek kreskiKupowałyście testy może one step? Na Amazonie mają dobrą cenę i opinie Zobacz załącznik 1581393
Ahh ja to nie mam aż tyle czasu.
I chyba nie ogarnę z czytaniem
Ja też już nie liczę
Dziś byłam u giną i poleciła mi Oviklinike w Warszawie.
Czy ktoś tam przechodził procedurę?