reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
A ja mam jutro imieniny. Właściwie to nie obchodzą. W moich rodzinnych stron bardziej świętowało się urodziny. U mnie w domu właściwie nie było jakichś obchodów urodzinowych czy imieninowych.
Jak zaczynałam pracę w obecnym miejscu to były konkretne posiadowki przy jedzeniu i prezent dla solenizantka, ale jakoś się skończyło. Jakieś parcie na pracę wstąpiło w niektórych. Stara gwardia odchodzi, a młoda jakoś nie podchwyciła tematu.
Mój luby też w zasadzie nie obchodzi ani urodzin ani imienin. Chociaż ja staram się zawsze dać jakiś praktyczny prezent. Chociaż by skarpetki.

Dziewczyny swietujecie imieniny lub urodziny? A może to i to?
Urodziny oczywiście. Z imienin to wiem tylko kiedy ma moja mama i siostra 😅 składam życzenia i tyle 😄

A ja mam jutro imieniny. Właściwie to nie obchodzą. W moich rodzinnych stron bardziej świętowało się urodziny. U mnie w domu właściwie nie było jakichś obchodów urodzinowych czy imieninowych.
Jak zaczynałam pracę w obecnym miejscu to były konkretne posiadowki przy jedzeniu i prezent dla solenizantka, ale jakoś się skończyło. Jakieś parcie na pracę wstąpiło w niektórych. Stara gwardia odchodzi, a młoda jakoś nie podchwyciła tematu.
Mój luby też w zasadzie nie obchodzi ani urodzin ani imienin. Chociaż ja staram się zawsze dać jakiś praktyczny prezent. Chociaż by skarpetki.

Dziewczyny swietujecie imieniny lub urodziny? A może to i to?
U nas urodziny.
Jakoś się utarło, że jeżeli dzień urodzin wypada w tygodniu, to robimy w następny weekend (sobota bądź niedziela). Jakoś zawsze za dużo zachodu. Ja sie staram: piekę ciasto, robię tort, potem kolacja ciepła (ostatnio zrobiłam łososia w piekarniku, kotlety), sałatki, jakieś ziemniaczki, zimna płyta, a potem ktoś powie: „a, bo i tak za bardzo nic do jedzenia nie było, ten łosoś to jakiś za słony Ci wyszedł” 😒
Chcemy to ukrócić. Jak urodziny wypadają w tygodniu, to jak ktoś będzie chciał, to wpadnie chociażby na godzinkę czy pół bez prezentu, ja kawę i ciasto będę miała.
Bo jak jest „postaw się, a zastaw się”, to przeważnie jest krytyka 😒

No bo śliczne były. Cichutko siedziałam bo czekałam aż się pojawią.
masz 🤣🤣🤣🤣
uwaga! zbyt długie oglądanie może wywołać atak padaczki 🤣

1698957599076.png

Chyba nie podołam 🤣🤣🤣
Ale 30 stron dziennie codziennie to kwestia honoru! :D
Ahh ja to nie mam aż tyle czasu.
I chyba nie ogarnę z czytaniem 😂🤣😂🤣😂🤣
Ja już zgubiłam się w obliczeniach ile już wydaliśmy na te wszystkie badania wszystko prywatnie a to dopiero początek drogi.... niektórzy mówi mi żebym nie wymyślała tej całej niepłodności . To nie jest takie proste 🥺
Ja też już nie liczę:(

Dziś byłam u giną i poleciła mi Oviklinike w Warszawie.
Czy ktoś tam przechodził procedurę?

Ahh ja to nie mam aż tyle czasu.
I chyba nie ogarnę z czytaniem 😂🤣😂🤣😂🤣

Ja też już nie liczę:(

Dziś byłam u giną i poleciła mi Oviklinike w Warszawie.
Czy ktoś tam przechodził procedurę?

Mi polecono Gyncentrum,na chwilę obecną jesteśmy zadowoleni cały pakiet badań na start bardzo szczegółowa Pani doktor i bardzo kompetentne panie położne. Nikt nie słucha olewczo mamy już swój plan ułożony z panią doktor ☺️

reklama
Do góry