Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też brałam też z aliness i brałam po 2, żeby było łącznie 200. Wiem, że niektóre dziewczyny brały więcej, ale mówiąc szczerze postanowiłam uznać, że moje jajka są na pewno ok i po prostu nie chciało mi się czytać żadnych badań naukowych o tym, ile należy brać moja gin mi powiedziała, że ubichinol 200 + l- karnityna 2g i tak po prostu przyjęłam, bez sprawdzania@Bolilol Ty bierzesz ubiquinol? Jaką dawkę bierzesz/ brałaś i z jakiej firmy suplement? Mam ubiquinol z aliness 100 i na opakowaniu pisze ze jedna tabletka dziennie, ale coś mi się kojarzy ze chyba brałaś więcej (koło 400?)?
O rany... I tak masz od leków?Hormony mnie dojeżdżają tym razem. Nie dość, że wczoraj wpadłam w histerie, bo nie produkują już ulubionej zabawki mojej kotki, a chyba zaczyna jej się psuc (pełen zestaw: łzy, gile, szloch, zanoszenie się), to mam chorobę morską. Mój mąż kręci stopą - tak po prostu ma, leży i kręci stopą. I wyobrażacie to sobie, że już nie może tego robić w obrębie mojego wzroku, bo mi się zaczyna kręcić w głowie od tego? Czuję się jak na statku.
Albo dzisiaj od rana łeb mi pęka 8 rzygać mi się chce, to mąż mi kroił pomarańcze do Napoju Mocy i coś do mnie mówił i machał ręką, w której trzymał nóż, podczas rozmowy - tak mi się zakręciło w głowie od tego latającego noża, że przez moment nie wiedziałam gdzie jest sufit, a gdzie podłoga
A dzisiaj od rana dokładam więcej proga... 3 tabletki dziennie więcej...
przykro mi bardzo kochanaHej,
Byłam zapisana na jutro.
Nawet los nie dał szansy zrobić testu.
*****. Pierdole te całe starania.
Niemniej jednak trzymam za Was kciuki
Póki co nie zapisuje się na grudzień, ale będę podglądac watek
tak, od hormonów.O rany... I tak masz od leków?
Przykro mi że tak ciężko to znosisz ale pamiętaj, że na koniec tej drogi czeka na Ciebie nagroda trzymam kciuki za powodzenietak, od hormonów.
Generalnie od kiedy biorę różne hormony zauważam jak ogromny mają na mnie wpływ, nawet na to, o której wstaję, jak często wybudzam się w nocy, jak często chodzę siku. Na takie totalnie podstawowe kwestie.