Kosinka94
Moderator
Jestem zaprawiona, zakwasik pije częstoPogadamy pojutrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem zaprawiona, zakwasik pije częstoPogadamy pojutrze
My jak dostaniemy , to też chcęZabieramy wszystkich i nikogo przed 9 miesiącami nie wypuszczamy.
Wszystkie rozumiem przyjmują magnez YANGO? Widzę te nagłówki:
„Kliniki ich nienawidzą. Znalazły sposób na ciążę. Sprawdź jak”
Mi dziś kazał czekać 6My jak dostaniemy , to też chcę
Po łyżeczkowaniu dalej każą czekać 3 cykle ze staraniami?
Rozumiem i wcale się nie dziwię z tym co mówisz o szklanej kuli na 3 tyg.szkoda , że to nie takie proste do wykonania , to jakieś fatum krąży nad Nami.Właśnie tak też zauważyłam, że podobnie mamy z pechem. Aż boje się wyniku z wymazu, który ma przyjść za 10 dni. Jak już poczułam, że mam znowu zapalenie pęcherza po wymazie to od razu się załamałam bo przeczuwam że znowu coś w nim wyjdzie. Już sama nie wiem czy za mało ostrożnie się lekarka obchodzi z tym wziernikiem czy w czym problem, bo doleczona raczej byłam. Jak mi teraz wymaz wyjdzie do kitu to kolejna szansa na drożność po nowym roku. Przez te ciągłe infekcje już mam w głowie myśli że jak jakimś cudem wymaz będzie ok to najchętniej bym się na 3 tyg zamknęła w szklanej kuli w domu i z nikim nie spotykała, nigdzie nie wychodzila żeby znowu czegoś nie złapać. Nigdy w całym swoim życiu nie miałam tyłu infekcji pod rząd co teraz.
No właśnie nadrabiam. A co tam spaprali w tym szpitalu, bo niebardzo rozumiem? Nie wylyzeczkowali Cię dokładnie?Mi dziś kazał czekać 6
Ja miałam dwie opinie. Pierwsza: świadoma Pani doktor z informacją na początku "ja wiem, że znajdzie Pani teraz opinie, że po zabiegu można od razu się starać ale proszę poczekać 3 miesiączki ze staraniami. W tym czasie zrobimy badania. Macica się zregeneruje."My jak dostaniemy , to też chcę
Po łyżeczkowaniu dalej każą czekać 3 cykle ze staraniami?
Eh, w sumie drugą opinią brutalna, ale jednak mogłoby się tak wydarzyćJa miałam dwie opinie. Pierwsza: świadoma Pani doktor z informacją na początku "ja wiem, że znajdzie Pani teraz opinie, że po zabiegu można od razu się starać ale proszę poczekać 3 miesiączki ze staraniami. W tym czasie zrobimy badania. Macica się zregeneruje."
Druga: lekarz po wywiadzie, bez usg, widzi mnie pierwszy raz. "Już się Pani może starać. Zalecenia się zmieniły. Jak Pani zajdzie to damy leki xyz. Najwyżej poroni Pani 3 raz"