Lwica1410
Fanka BB :)
Też bym wciągnęłaJa dziś ukręciłem spaghetti I zjadłam półtorej miski bo nie miałam dość
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też bym wciągnęłaJa dziś ukręciłem spaghetti I zjadłam półtorej miski bo nie miałam dość
Ja z wdz pamietam filmy o aborcji :/w technikum miałam wdż z katechetką i oglądaliśmy filmy o papieżu
Przed zupą były ziemniaki z sosem z mięskiem u buraczkiBo zupą nie idzie się nasycić no chyba, że jest to jakaś gulaszowa czy coś tego typu.
Tak bardzo życie jest niesprawiedliwe mam jednak ogromną nadzieję, że tym razem się uda, trzymam kciuki z całych sił za WasDzięki, że pytasz <3 Jestem już po wizycie i nie wygląda to optymistycznie. Mam powtórzyć jutro betę, bo wg niego jest za duża jak 5tc. Widac pęcherzyk w macicy, ale jest lekko spłaszczony, nie widać zarodka - no może coś delikatnie prześwituje przy jednym brzegu, ale nawet nie na środku. Mam przyjść za tydzień na kolejne USG i wtedy będzie już wiadomo, czy coś może z tego być, czy da mi skierowanie na zabieg. Plus taki, że rekomenduje mi jeden szpital, gdzie ordynatorem jest jego znajomy i powiedział, że może wcześniej do niego zadzwonić.
Nie mam już na to siły, siedzę i ryczę. W tym roku to będzie moja 3 strata, a od kiedy wiem o nieprawidłowym kariotypie męża, to wiem, że takim poronień mogę mieć masę i już nie chcę kolejny raz tego przechodzić
Wiesz co, to już prędzej można się uczepić seksu przerywanego. Bo myślę, że większym problemem byłoby gdyby ta nastolatka przeczytała, że po seksie przerywanym się nie zachodzi w ciążę i byłaby to jej jedyna metoda antykoncepcji.No niestety, ale poziom edukacji seksualnej w Polsce leży. Nie wierzę w dobry poziom edukacji seksualnej gdy nadal wykładają ją zakonnice lub katechetki. Dwa seks to dalej temat tabu w wielu miejscowościach.
I co taka biedna dziewczyna z miejscowości gdzie wszyscy się znają a do najbliższego ginekologa ma 20 km i 2 przesiadki ma zrobić? Jedna apteka na krzyż, w której sprzedaje matka kolegi. Pójdzie i będzie czytała forum.
I nie zrozumcie mnie źle, bo ja szanuję, że mogłyście czuć wgryzanie zarodka, że mogłyście mieć katar 2 dni przed stosunkiem w którym doszło do zapłodnienia. Ale zastanówcie się czasem nad sensem tego co piszecie, bo to nie znika.
Tak, też się zgadzam.Wiesz co, to już prędzej można się uczepić seksu przerywanego. Bo myślę, że większym problemem byłoby gdyby ta nastolatka przeczytała, że po seksie przerywanym się nie zachodzi w ciążę i byłaby to jej jedyna metoda antykoncepcji.
nikt się nie śmieje, napisałam historię mojej koleżanki. Skoro ty możesz swoją, ja również mogęDziewczyny jest mi przykro z takich smieszków. Dziewczyna zapyta o nasze pierwsze doświadczenia odpisałam co czułam. Myślałam ze tu się wspieramy a nie wyśmiewamy. A tu jednak loża szyderców. Widzę ze każda z Was lepiej wie jakie były badz nie były moje objawy.
Bo zupą nie idzie się nasycić no chyba, że jest to jakaś gulaszowa czy coś tego typu.
Ja dziękuję @Sylwia92 twoja odpowiedź była CiekawaDziewczyny jest mi przykro z takich smieszków. Dziewczyna zapyta o nasze pierwsze doświadczenia odpisałam co czułam. Myślałam ze tu się wspieramy a nie wyśmiewamy. A tu jednak loża szyderców. Widzę ze każda z Was lepiej wie jakie były badz nie były moje objawy.
czyli jak ktoś ma katar to warto kupić test ciążowy? Noo okiJa dziękuję @Sylwia92 twoja odpowiedź była Ciekawa