anyżowa
Fanka BB :)
I to jeszcze w kolorachCzekaj no, zaraz @sylwica1410 weźmie się za @Avy i do końca wieczoru będziemy miały zaległe statystyki z wczoraj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I to jeszcze w kolorachCzekaj no, zaraz @sylwica1410 weźmie się za @Avy i do końca wieczoru będziemy miały zaległe statystyki z wczoraj
To ja mam 0rh- mąż Brh- i nigdy nie dostałam żadnego zastrzyku. Nawet się pytałam to mówili że dostałbym gdyby miał + bo w tedy jest konflikt.Wydaje mi się, że każdej kobiecie z ujemną grupą podają zastrzyk. Ja w pierwszej ciąży też miałam dwukrotnie. Nikt nie pytał jaką grupę krwi ma partner.
Nadrobiłam, a miałam tylko 12str idziemy znów w rekordy
Weźcie i mnie na sierpniowe mamy.
@agata8051 może masz do polecenia szczotkę do włosów, chętnie bym skorzystała z jakieś polecajki.
Ooo tez chętnie przygarnę polecajke szczotki do włosów. Od 15 lat korzystam z tangle teezera i chętnie coś nowego bym przetestowała
WTRANCAM SIĘ!Znowu anwen, ale to żadne posty sponsorowane
Mam ją od ponad roku, nic się z nią nie dzieje, czyszczę na bieżąco, ząbki nie wypadająHairbrush - drewniana szczotka do włosów
sklepanwen.pl
Może Mikołaj przyniesie?WTRANCAM SIĘ!
Też słyszałam że ta którą poleciła @agata8051 jest super, a z takich tańszych to bardzo polecam szczotkę zwykłą z Hebe Link do: Hebe Professional szczotka do rozczesywania włosów na sucho i na mokro do wszystkich rodzajów i długości włosów 1szt | hebe.pl mam ją dłuższy czas i jest naprawdę super
Aczkolwiek marzę żeby się przerzucić na tą z Anwen
Mój teżNie no ogr to nie, chociaż nie powiem, czasem się tak zachowuje
A nosi wpierdolki po domu? Bo mój tak jak go tak widzę, to od razu mi ochota przechodziMój też
To pewnie temu, że nie ma potwierdzonej. Czyli na dokumencie z grupą krwi musi być napisane potwierdzone.Ja potwierdzałam w zeszłym tygodniu, mąż mówi, że pamięta z książeczki zdrowia. Myśle, że dobrze mówi, teściowa potwierdza.
Ale też mu powiem, żeby w najbliższym czasie jeszcze potwierdził.
Ja wcześniej tez o tym nie myślałam, żeby robić, moja mama tez mnie nie okłamała w tej kwestii i tez w starej książeczce sprawdziłam i mam -
.A nosi wpierdolki po domu? Bo mój tak jak go tak widzę, to od razu mi ochota przechodzi
Jak mi powiesz co to są wpierdolki, to Ci odpowiem na pytanieA nosi wpierdolki po domu? Bo mój tak jak go tak widzę, to od razu mi ochota przechodzi
Mikołaj już mi dzisiaj przyniósł zestaw do włosingu. Właśnie jestem w trakcie, nałożyłam peeling i usłyszałam tylko "odejdź ode mnie bo to śmierdzi"Może Mikołaj przyniesie?