anyżowa
Fanka BB :)
I to jeszcze w kolorachCzekaj no, zaraz @sylwica1410 weźmie się za @Avy i do końca wieczoru będziemy miały zaległe statystyki z wczoraj![]()
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I to jeszcze w kolorachCzekaj no, zaraz @sylwica1410 weźmie się za @Avy i do końca wieczoru będziemy miały zaległe statystyki z wczoraj![]()
To ja mam 0rh- mąż Brh- i nigdy nie dostałam żadnego zastrzyku. Nawet się pytałam to mówili że dostałbym gdyby miał + bo w tedy jest konflikt.Wydaje mi się, że każdej kobiecie z ujemną grupą podają zastrzyk. Ja w pierwszej ciąży też miałam dwukrotnie. Nikt nie pytał jaką grupę krwi ma partner.
Nadrobiłam, a miałam tylko 12stridziemy znów w rekordy
Weźcie i mnie na sierpniowe mamy.
@agata8051 może masz do polecenia szczotkę do włosów, chętnie bym skorzystała z jakieś polecajki.
Ooo tez chętnie przygarnę polecajke szczotki do włosów. Od 15 lat korzystam z tangle teezera i chętnie coś nowego bym przetestowała![]()
WTRANCAM SIĘ!Znowu anwen, ale to żadne posty sponsorowane
Mam ją od ponad roku, nic się z nią nie dzieje, czyszczę na bieżąco, ząbki nie wypadają![]()
Hairbrush - drewniana szczotka do włosów
sklepanwen.pl
![]()
Może Mikołaj przyniesie?WTRANCAM SIĘ!
Też słyszałam że ta którą poleciła @agata8051 jest super, a z takich tańszych to bardzo polecam szczotkę zwykłą z Hebe Link do: Hebe Professional szczotka do rozczesywania włosów na sucho i na mokro do wszystkich rodzajów i długości włosów 1szt | hebe.pl mam ją dłuższy czas i jest naprawdę super
Aczkolwiek marzę żeby się przerzucić na tą z Anwen
Mój teżNie no ogr to nie, chociaż nie powiem, czasem się tak zachowuje![]()
A nosi wpierdolki po domu? Bo mój takMój też![]()
To pewnie temu, że nie ma potwierdzonej. Czyli na dokumencie z grupą krwi musi być napisane potwierdzone.Ja potwierdzałam w zeszłym tygodniu, mąż mówi, że pamięta z książeczki zdrowia. Myśle, że dobrze mówi, teściowa potwierdza.
Ale też mu powiem, żeby w najbliższym czasie jeszcze potwierdził.
Ja wcześniej tez o tym nie myślałam, żeby robić, moja mama tez mnie nie okłamała w tej kwestii i tez w starej książeczce sprawdziłam i mam -![]()
.A nosi wpierdolki po domu? Bo mój takjak go tak widzę, to od razu mi ochota przechodzi
![]()
Jak mi powiesz co to są wpierdolki, to Ci odpowiem na pytanieA nosi wpierdolki po domu? Bo mój takjak go tak widzę, to od razu mi ochota przechodzi
![]()
Mikołaj już mi dzisiaj przyniósł zestaw do włosingu. Właśnie jestem w trakcie, nałożyłam peeling i usłyszałam tylko "odejdź ode mnie bo to śmierdzi"Może Mikołaj przyniesie?![]()