reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
H

Ja okolo 14.04 dostalam kataru tak od niczego i myślałam ze mam alergie na coś nawet sobie to zanotowałam do kalendarza (objawy alergii) a to już był pierwszy ciąży. Potem pare dni później latałam po mieście załatwiałam sprawy i nie mogłam przejść półtora km było mi tak ciężko. A mam dobra kondycję. Przyszłam do domu i musiałam się położyć co mi się nie zdarzało wcześniej. 21.04 miałam dostać okres dzień wcześniej bolał mnie brzuch typowo na okres, a okresu nie było tylko pozytywny test ciążowy
tak z ciekawości - dlaczego łączysz katar z ciążą? Żadne źródła nie mówią o tym, że to może być objaw ciąży. To, ze był akurat na początku nie znaczy, że jego powodem nie mogło być przeziębienie...
Sorry dziewczyny, ale serio, nie wszystko co się dzieje 7dpo ( a nawet bym się pokusiła a stwierdzenie, ze nic co się dzieje 7dpo) jest objawem ciąży. Wiem, ze to tak miło przypisać, ale to fizjologicznie nie jest możliwe...

Załączniki

• 17005735583988060471565795718850.jpg
    17005735583988060471565795718850.jpg
    676,3 KB · Wyświetleń: 115
tak z ciekawości - dlaczego łączysz katar z ciążą? Żadne źródła nie mówią o tym, że to może być objaw ciąży. To, ze był akurat na początku nie znaczy, że jego powodem nie mogło być przeziębienie...
Sorry dziewczyny, ale serio, nie wszystko co się dzieje 7dpo ( a nawet bym się pokusiła a stwierdzenie, ze nic co się dzieje 7dpo) jest objawem ciąży. Wiem, ze to tak miło przypisać, ale to fizjologicznie nie jest możliwe...
No dokładnie tak jak piszesz. Przecież takim myśleniem wszystko można by podciągnąć pod objaw ciąży. 🤓

reklama
Do góry