amusedxxx
Fanka BB :)
Poka poka, będę robić sobie na dniach to może zaczerpnęła inspiracjiZnośnie, do 13 na pazurach byłam. Na test nie sikałam tylko na krwi o 9 bylam. Wyniki pewnie wieczorem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poka poka, będę robić sobie na dniach to może zaczerpnęła inspiracjiZnośnie, do 13 na pazurach byłam. Na test nie sikałam tylko na krwi o 9 bylam. Wyniki pewnie wieczorem
Zabieramy wszystkich i nikogo przed 9 miesiącami nie wypuszczamy.Ja też bym chciała z Wami iść
tak z ciekawości - dlaczego łączysz katar z ciążą? Żadne źródła nie mówią o tym, że to może być objaw ciąży. To, ze był akurat na początku nie znaczy, że jego powodem nie mogło być przeziębienie...H
Ja okolo 14.04 dostalam kataru tak od niczego i myślałam ze mam alergie na coś nawet sobie to zanotowałam do kalendarza (objawy alergii) a to już był pierwszy ciąży. Potem pare dni później latałam po mieście załatwiałam sprawy i nie mogłam przejść półtora km było mi tak ciężko. A mam dobra kondycję. Przyszłam do domu i musiałam się położyć co mi się nie zdarzało wcześniej. 21.04 miałam dostać okres dzień wcześniej bolał mnie brzuch typowo na okres, a okresu nie było tylko pozytywny test ciążowy
Ależ oczywiście. Sierpniowe mamusie powinny być sponsorowane przez YangoZabieramy wszystkich i nikogo przed 9 miesiącami nie wypuszczamy.
Wszystkie rozumiem przyjmują magnez YANGO? Widzę te nagłówki:
„Kliniki ich nienawidzą. Znalazły sposób na ciążę. Sprawdź jak”
Ja takie zwykle, pewnie zdjecie nie uchwyci ale lekki pyłek jest, taki delikatny błyskPoka poka, będę robić sobie na dniach to może zaczerpnęła inspiracji
No dokładnie tak jak piszesz. Przecież takim myśleniem wszystko można by podciągnąć pod objaw ciąży.tak z ciekawości - dlaczego łączysz katar z ciążą? Żadne źródła nie mówią o tym, że to może być objaw ciąży. To, ze był akurat na początku nie znaczy, że jego powodem nie mogło być przeziębienie...
Sorry dziewczyny, ale serio, nie wszystko co się dzieje 7dpo ( a nawet bym się pokusiła a stwierdzenie, ze nic co się dzieje 7dpo) jest objawem ciąży. Wiem, ze to tak miło przypisać, ale to fizjologicznie nie jest możliwe...
Kurde, ja 28 a i tak już taki mamZobacz załącznik 1587333
Normalnie mam dzień memika w tej chorobie dzisiaj
O jeny jakie piękne, mój ulubiony kształt, stonowany kolor.Ja takie zwykle, pewnie zdjecie nie uchwyci ale lekki pyłek jest, taki delikatny błysk
Dodam jeszcze, ze to, że staramy się o dziecko, nie sprawia, że narządy w brzuchu zmnikają i każdy objaw idzie ze strony macicy i jajników. Więc to, ze jest kłucie w brzuchu 6dpo to nie objaw ciaży tylko moze dolegliwości ze storny układu pokarmowego, serio.