reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
1700571343828.png

Normalnie mam dzień memika w tej chorobie dzisiaj 😅

Do końca miesiąca zostanę. Zapisywać się dalej na kreski chyba nie ma sensu, skoro wracam do antykoncepcji. Pół roku to bardzo długo, mamy już swoje lata, strata dziecka mocno nami wstrząsnęła. To dużo czasu na przemyślenia czy zechcemy jeszcze kiedykolwiek próbować powiększyć rodzinę. Myśleliśmy że będziemy pauzować 3 miesiące, wychodzi że dużo dłużej. Nie wiem czy to będzie miało jeszcze dla nas sens 😥
Dobrze w końcu trafić na dobrego lekarza który się Tobą zaopiekuje i ustali plan działania. Tak jak dziewczyny piszą teraz wszystko jest bardzo świeże dużo informacji na raz. Jak trochę emocje zejdą porozmawiasz z mężem i będziecie wiedzieć co dalej czego chcecie jakie będą wasze oczekiwania. Trzymam za Was kciuki co kolwiek postanowicie oby Wam się udało ❤️

Do końca miesiąca zostanę. Zapisywać się dalej na kreski chyba nie ma sensu, skoro wracam do antykoncepcji. Pół roku to bardzo długo, mamy już swoje lata, strata dziecka mocno nami wstrząsnęła. To dużo czasu na przemyślenia czy zechcemy jeszcze kiedykolwiek próbować powiększyć rodzinę. Myśleliśmy że będziemy pauzować 3 miesiące, wychodzi że dużo dłużej. Nie wiem czy to będzie miało jeszcze dla nas sens 😥
Oczywiście decyzja należy do ciebie i do męża. Natomiast niezależnie od decyzji uważam, że powinnaś uporządkować swoje zdrowie fizyczne oraz psychiczne.
Zapisywać na kreski możesz się na listę rezerwowych jeżeli będziesz chciała z nami rozmawiać itp to moje zdanie

A ja właśnie się dowiedziałam o ciąży koleżanki z pracy która stara się od 2 miesięcy ….. ostatnio bardzo ciężko mi przyjmować takie wieści . Nie wiem czy w listopadzie pyknie bo sex był 5 i 3 dni przed owulacją potem już po ( wnioskuje po testach i objawach) . Mam cholerne poczucie beznadziei w przyszłym miesiącu mam urodziny i nie potrafię ani trochę radości na nie wykrzesać 😭

Dziewczyny które były w ciąży mam pytanie z ciekawości. Miałyście jakieś objawy bardzo wczesnej ciąży ( których nie brałyście pod uwagę) słyszałam że są kobiety które od bardzo wczesnej ciąży mają jakieś dzięki temu wiedziały np że są w ciąży
Ja zero objawów w 1 ciąży (totalne zero, na początku i potem przez 9 miesiecy również). Test zrobiłam tylko dlatego że był piątek a w weekend impreza..

reklama
Do góry