reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Tak ładnie odpowiadacie to kolejne pytanie 😁😁
Do ilu dni po owulacji bolą was jajniki albo macie więcej śluzu?
Oraz Jak traktować po pierwszej mocnej kresce owulacyjne czyli pik kolejna taka sama w innym dniu lub mocniejsza?
ja miewam czasami tak, ze cały czas od owulacji do okresu „czuje” jajniki i podbrzusze. Nie ma się coś sugerować takimi objawami bo niestety o niczym mogą nie świadczyć 😞 mnie np piersi przed okresem nie bolą co miesiąc, ale jak już zaczną to doskwierają na maksa. Tak samo z siusianiem, bliżej okresu zawsze często chodzę do toalety, a ciąży brak

reklama
Ze mnie się wczoraj mąż śmiał, bo zjadłam monte (zgłodniałam podgrzewając rosół), potem wciągnęłam ten rosół i popiłam śmietankowym capuccino 🤣🤣🤣 Mówił że będzie 💩💩, ale nie było!
Niezłe kombo 😅 jeju monte smak dzieciństwa, lata już tego nie jadłam. Ciekawe czy nadal by smakowało 😅

Niezłe kombo 😅 jeju monte smak dzieciństwa, lata już tego nie jadłam. Ciekawe czy nadal by smakowało 😅
Ojjj smakuje... Jeszcze co jakiś czas w sklepach się pojawiają takie gigantyczne, dla osób takich jak ja
1700561075439.png

Ja chyba oszaleje, wczoraj miałam pobierany ponowny wymaz po przeleczeniu przed drożnością. I ponownie jak w poprzednim miesiącu złapałam zaraz po tym zapalenie pęcherza. A tyle co wyleczyłam poprzednie. Już nie mam siły, nie wiem jak to możliwe że po wymazach zaraz mnie to lapie.
Współczuje ;( Może zacznij przez okres jesienno-zimowy suplementować wit. C - w dużych dawkach (tylko nie przesadź, bo to grozi rewolucja żołądkową) + np. sok z żurawiny?

reklama
Do góry