reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

no właśnie nie wiadomo do końca. Powiedzieli mu że do 15 dni może już dzwonić do swojego lekarza by mu przekazał ale mam nadzieję że szpital dużo szybciej wprowadzi do systemu i będzie można na tutejszej aplikacji zobaczyć. W końcu chyba to musi być od razu na "świeżo" zbadane 😎
Czemu tak długo?😳 To nie są w 3 godziny wyniki?

reklama
@Kejcik wszystkiego najlepszego z okazji urodzin 💜😍
Spełnienia marzeń, a zwłaszcza tego najbardziej wyczekiwanego, i to już niebawem😊
Feliz Cumple Happy Birthday GIF by DINOSALLY
dziękuję🫶🏻😍😘

@Kejcik Najlepsze życzenia urodzinowe i spełnienia wszystkich marzeń! 🎂❤️

Jaki finalnie tort zrobiłaś? I jak się udała impreza? Udało Ci się zagotować Szwagra? 😅
dziękuję🫶🏻😍😘 owszem, szwagier na pewno się gotował👹 w piątek w ogóle żałowałam tego pomysłu imprezki🫣 bo był taki hałas i jazgot generowany przez gromadkę dzieciurów, że szło zwariować 😵‍💫
Ale w sobotę i niedzielę już było milutko 😊
Najpiękniejsze sto lat odśpiewane przez gromadkę maluchów 😁 najbardziej płaczący był z gości najbardziej zadowolony także zapomniał już o swoich starych😜

Tort wyglądał ostatecznie tak - nie było innych świeczek 🤭

Załączniki

• IMG_3677.jpeg
    IMG_3677.jpeg
    175,5 KB · Wyświetleń: 108
O matko laski na co ja się zgodziłam 🙈🙈 Piekę hobbistycznie torty, a że córka męża ma w sobotę urodziny to oczywiście ciocia obiecała upiec jej tort. Ale ciotka się nie spodziewała, że mała sobie zażyczy tort w kolorze perłowym z postacią z psiego patrolu która jest bodajże w jednym odcinku tylko, więc nie można znaleźć od tak gotowego wydruku na masie cukrowej w internecie 🙈

Także jestem dzisiaj od rana grafikiem - jakieś 2 godziny szukałam tej postaci oraz dodatków, i robiłam projekt, ale w końcu się udało.

Teraz tylko zostaje znaleźć coś co zabarwi mi tynk na kolor perłowy, upiec tort i ozdobić go tym wszystkim, a będę to robiła pierwszy raz w życiu bo moja wiedza póki co kończy się na zrobieniu tortu z dwoma przełożeniami, tynkiem i dripem 🙈🙈
współczuję bo ja chociaż sobie obiecuję, że nigdy więcej, to finalnie zawsze się tak wpierdolę🤣 a potem się martwię czy się uda/czy zdążę, klnę i przeżywam🫣🤭

reklama
Mam dokładnie to samo. Jem więcej niż mój mąż, na obiad potrafię wciągnąć cały talerz jedzenia (on nie) a i tak jeszcze później czasami czymś dopcham 🙈

Po prostu lubię jeść, takie hobby
ja też kocham jeść i jem conajmniej takie same porcje jak mój mąż (prawie 100lg żywej wagi) plus jem więcej posiłków niż on🐷🐽 dodatkowo dla niego śniadanko to np serek high protein a ja muszę zeżreć ze 2 kromki chleba i pol kg warzyw żeby moc osiągnąć względny poziom sytości 😄

Do góry