reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

no właśnie nie wiadomo do końca. Powiedzieli mu że do 15 dni może już dzwonić do swojego lekarza by mu przekazał ale mam nadzieję że szpital dużo szybciej wprowadzi do systemu i będzie można na tutejszej aplikacji zobaczyć. W końcu chyba to musi być od razu na "świeżo" zbadane 😎
Czemu tak długo?😳 To nie są w 3 godziny wyniki?

reklama
@Kejcik wszystkiego najlepszego z okazji urodzin 💜😍
Spełnienia marzeń, a zwłaszcza tego najbardziej wyczekiwanego, i to już niebawem😊
Feliz Cumple Happy Birthday GIF by DINOSALLY
dziękuję🫶🏻😍😘

@Kejcik Najlepsze życzenia urodzinowe i spełnienia wszystkich marzeń! 🎂❤️

Jaki finalnie tort zrobiłaś? I jak się udała impreza? Udało Ci się zagotować Szwagra? 😅
dziękuję🫶🏻😍😘 owszem, szwagier na pewno się gotował👹 w piątek w ogóle żałowałam tego pomysłu imprezki🫣 bo był taki hałas i jazgot generowany przez gromadkę dzieciurów, że szło zwariować 😵‍💫
Ale w sobotę i niedzielę już było milutko 😊
Najpiękniejsze sto lat odśpiewane przez gromadkę maluchów 😁 najbardziej płaczący był z gości najbardziej zadowolony także zapomniał już o swoich starych😜

Tort wyglądał ostatecznie tak - nie było innych świeczek 🤭

Załączniki

• IMG_3677.jpeg
    IMG_3677.jpeg
    175,5 KB · Wyświetleń: 109
O matko laski na co ja się zgodziłam 🙈🙈 Piekę hobbistycznie torty, a że córka męża ma w sobotę urodziny to oczywiście ciocia obiecała upiec jej tort. Ale ciotka się nie spodziewała, że mała sobie zażyczy tort w kolorze perłowym z postacią z psiego patrolu która jest bodajże w jednym odcinku tylko, więc nie można znaleźć od tak gotowego wydruku na masie cukrowej w internecie 🙈

Także jestem dzisiaj od rana grafikiem - jakieś 2 godziny szukałam tej postaci oraz dodatków, i robiłam projekt, ale w końcu się udało.

Teraz tylko zostaje znaleźć coś co zabarwi mi tynk na kolor perłowy, upiec tort i ozdobić go tym wszystkim, a będę to robiła pierwszy raz w życiu bo moja wiedza póki co kończy się na zrobieniu tortu z dwoma przełożeniami, tynkiem i dripem 🙈🙈
współczuję bo ja chociaż sobie obiecuję, że nigdy więcej, to finalnie zawsze się tak wpierdolę🤣 a potem się martwię czy się uda/czy zdążę, klnę i przeżywam🫣🤭

reklama
Mam dokładnie to samo. Jem więcej niż mój mąż, na obiad potrafię wciągnąć cały talerz jedzenia (on nie) a i tak jeszcze później czasami czymś dopcham 🙈

Po prostu lubię jeść, takie hobby
ja też kocham jeść i jem conajmniej takie same porcje jak mój mąż (prawie 100lg żywej wagi) plus jem więcej posiłków niż on🐷🐽 dodatkowo dla niego śniadanko to np serek high protein a ja muszę zeżreć ze 2 kromki chleba i pol kg warzyw żeby moc osiągnąć względny poziom sytości 😄

Do góry