reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

A tak jeszcze ostatnio sobie myślałam... @Panda91 żyjesz? :)
Hej <3. Raz na jakiś czas stalkuję... :)
Nas dojeżdża mocno choroba męża i trudno teraz podejmować jakieś działania z leczeniem niepłodności, klinikami itp. bo teraz inni lekarze na tapecie. Chociaż wczoraj mąż wspomniał, że w przyszły roku to trzeba już zrobić fasolkę, ale po prostu miał lepszy dzień... Ja tradycyjnie dużo się wspinam, wyjeżdżam, chodzę na terapię i dbam o dobrostan tu i teraz, bo więcej nie mogę.

Niezmiernie trzymam mocno kciuki, aby macice się zapładniały, a miłość rozmnażała :)

reklama
Hej mozna zapisać mnie na 23.11. Po małym resecie może coś wyjdzie🫠
Widzę duzo nowy osóbek i to się cieszy!(fuck🤦‍♀️. Oczywiście że źle że tyle tu osób. Oby wszystkie ujrzały piękne dwie kreski)
U mnie na koncie poronienie w 11tyg I jeden biochem i słabe nasienie. Że świeżych temstow prawdopodobnie mam zespół antyfosfolipidowy więc w tym cyklu jade na acardzie.
cześć, myślałam o Tobie ostatnio!

czy ja wiem czy wygodne, nie wiem jak w takiej półleżącej pozycji trafić do kubeczka 🙈
No dokładnie - u nas niby super fotelik, że nic tylko się bawić a i tak wszystko odbyło się na stojąco 🙈
Tak bo śluz z podniecenia jest bardzo podobny do śluzu płodnego:)
W orgazmie chodzi o skurcze a śluz to wystarczy się podnieć, żeby był. Cóż ja w trakcie starań ani nie mam śluzu dużo, bo robiąc bobolka ciężko mi się podniecić a orgazmów nie mam w ogóle i byłam 8x w ciąży 😆

O matko i chyba myślami przyciąglas 🙈 jak u Was z diagnostyka cos ruszyło?
nasienie jak było ujowe, tak jest ujowe, ale jesteśmy w trakcie in vitro. Pierwszy transfer w zeszłym miesiącu i ciąża biochemiczna, w piątek bedzie drugi transfer

Mam nadzieję, że Twój powrót do nas to tak na bardzo krótko :)

nasienie jak było ujowe, tak jest ujowe, ale jesteśmy w trakcie in vitro. Pierwszy transfer w zeszłym miesiącu i ciąża biochemiczna, w piątek drugi transfer

Mam nadzieję, że Twój powrót do nas to tak na bardzo krótko :)
Przykro mi😭 ale trzymam kciuki za ten piątkowy 🤞

Ja tez mam taką nadzieję ale sama wiesz jak to z tym nasieniem. Loteria.
Duże nadzieję pokładam w tym acardzie ale jak to mówią tonący brzytwy się chwyta 😪
Może akurat. No i u mnie też cytokiny rozwalone czekam za wizytą u immuno
(Stary chodzi do androloga-imunnologa) który mi większości badań przepisał że względu na poronienia

reklama
Hej mozna zapisać mnie na 23.11. Po małym resecie może coś wyjdzie🫠
Widzę duzo nowy osóbek i to się cieszy!(fuck🤦‍♀️. Oczywiście że źle że tyle tu osób. Oby wszystkie ujrzały piękne dwie kreski)
U mnie na koncie poronienie w 11tyg I jeden biochem i słabe nasienie. Że świeżych temstow prawdopodobnie mam zespół antyfosfolipidowy więc w tym cyklu jade na acardzie.
Hej hej witaj! Zapisałam i trzymam kciuki! 😁

Do góry