reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Niestety z psychologami jak i lekarzami jest tak, że trzeba dobrze trafić, bo niestety zdarzają się osoby, które nigdy nie powinny zajmować wybranych stanowisk ;(
Zgadzam się . Moja wizyta wyglądała tak że pani przez całą sesje miała praktycznie zamknięte oczy i kiwała głową czasem grzebała w torebce albo bawiła die długopisem . Nie próbowała mi pomóc nie chciała nic wiedzieć były momenty całkowitej ciszy po czym kończyła sesje… poprzednia pani psycholog ze mną pracowała na każdej płaszczyźnie dawała ćwiczenia do domu nie było nawet sekundy ciszy. Bardzo żałuje że ze względu zdrowotnych zakończyła praktykę bo moja nerwica po wizytach u niej zniknęła na ponad 5 lat . Po aktualnej pani psycholog ciężko mi się zebrać gdziekolwiek

reklama
Znam to z autopsji... Byłam kiedyś z synem u psychologa, miał wtedy bodajże 5-6 lat. Opowiadam temu gościowi że rozstałam się z jego ojcem bo pił, koledzy byli ważniejsi od nas itd. ale że z synem ma kontakt i się nim zajmuje jak są razem. A ten do mnie: "no to po co się Pani z nim rozstała?". Później całą wizytę generalnie mnie i syna olewał, czekał tylko aż czas się skończy. To była moja pierwsza i ostatnia wizyta u tego człowieka.
I właśnie przez takich ludzi później nie chce iść się do kolejnego specjalisty

Jeszcze jedno pytanie do Pań Sów Mądrych Głów 🦉:
Ja mam grupę krwi 0rh-, mąż ma Arh-, wczoraj przed wyjściem dostałam zastrzyk z immunoglobuliny. Doczytałam, że to jest przy konflikcie serologicznym. To niemożliwe, żeby z dwóch minusów zrobił się plus u dziecka.
To po prostu profilaktycznie dostałam? Ktoś coś wie w tym temacie? 🙈
1000012489.jpg

1000012486.jpg

Ja mam grupę krwi 0rh-, mąż ma Arh-, wczoraj przed wyjściem dostałam zastrzyk z immunoglobuliny. Doczytałam, że to jest przy konflikcie serologicznym. To niemożliwe, żeby z dwóch minusów zrobił się plus u dziecka.
Wydaje mi się, że każdej kobiecie z ujemną grupą podają zastrzyk. Ja w pierwszej ciąży też miałam dwukrotnie. Nikt nie pytał jaką grupę krwi ma partner.

Zgadzam się . Moja wizyta wyglądała tak że pani przez całą sesje miała praktycznie zamknięte oczy i kiwała głową czasem grzebała w torebce albo bawiła die długopisem . Nie próbowała mi pomóc nie chciała nic wiedzieć były momenty całkowitej ciszy po czym kończyła sesje… poprzednia pani psycholog ze mną pracowała na każdej płaszczyźnie dawała ćwiczenia do domu nie było nawet sekundy ciszy. Bardzo żałuje że ze względu zdrowotnych zakończyła praktykę bo moja nerwica po wizytach u niej zniknęła na ponad 5 lat . Po aktualnej pani psycholog ciężko mi się zebrać gdziekolwiek
Przykre, że musiałaś tego doświadczyć. Ja wychodzę jednak z założenia, że jeśli czuje, że potrzebuje pomocy, będę jej szukała do skutku, do czasu aż nie poradzę sobie sama lub nie trafię na odpowiedniego fachowca.

reklama
Ja może bardziej na wrześniówki, bo po łyżeczkowaniu trzeba na chwilę odpuścić 🙈
Mogą być i wrześniówki
To może być związane z konfliktem grup głównych 🙂

Do góry