Kosinka94
Moderator
To już chyba jest wpisane w życie każdego mężczyznyNie no ogr to nie, chociaż nie powiem, czasem się tak zachowuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To już chyba jest wpisane w życie każdego mężczyznyNie no ogr to nie, chociaż nie powiem, czasem się tak zachowuje
A już miałam nadzieję. Takie ładne kolorowe wykresyChyba nie podołam
Ale 30 stron dziennie codziennie to kwestia honoru!
Ooo tez chętnie przygarnę polecajke szczotki do włosów. Od 15 lat korzystam z tangle teezera i chętnie coś nowego bym przetestowałaNadrobiłam, a miałam tylko 12str idziemy znów w rekordy
Weźcie i mnie na sierpniowe mamy.
@agata8051 może masz do polecenia szczotkę do włosów, chętnie bym skorzystała z jakieś polecajki.
O kurde, ja też a słyszałam jakiś czas temu że to najgorsze szczotki jakie mogą byćOoo tez chętnie przygarnę polecajke szczotki do włosów. Od 15 lat korzystam z tangle teezera i chętnie coś nowego bym przetestowała
Ja tylko nieśmiało przypominałam.Czekaj no, zaraz @sylwica1410 weźmie się za @Avy i do końca wieczoru będziemy miały zaległe statystyki z wczoraj
Znowu anwen, ale to żadne posty sponsorowaneNadrobiłam, a miałam tylko 12str idziemy znów w rekordy
Weźcie i mnie na sierpniowe mamy.
@agata8051 może masz do polecenia szczotkę do włosów, chętnie bym skorzystała z jakieś polecajki.
DziękujęZnowu anwen, ale to żadne posty sponsorowane
Mam ją od ponad roku, nic się z nią nie dzieje, czyszczę na bieżąco, ząbki nie wypadająHairbrush - drewniana szczotka do włosów
sklepanwen.pl
@Motylkowa!Znowu anwen, ale to żadne posty sponsorowane
Mam ją od ponad roku, nic się z nią nie dzieje, czyszczę na bieżąco, ząbki nie wypadająHairbrush - drewniana szczotka do włosów
sklepanwen.pl
Ja tez dziękuje! <3
Ja też. Albo jak ktoś ma jakieś przyszpitalne laboratorium z niskimi cenami. U nas w powiatowym Alab i ceny takie jak w punktach, ostatnio się diagnostyka otworzyła. Ale wychodziłam z założenia, że dziecko jak się pojawi będzie więcej kosztować.Matko… oglądam te badania i jak widzę te ceny, to mi mózg rozwala… zazdroszczę tym, co mogą sobie począć dziecko za darmo