Bolilol
Fanka BB :)
bardzo mi przykro w jakim jest stanie? Dużo zdrówka dla babci i siły dla WasWłaśnie mama dzwoniła, że moja babcia miała udar...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bardzo mi przykro w jakim jest stanie? Dużo zdrówka dla babci i siły dla WasWłaśnie mama dzwoniła, że moja babcia miała udar...
Za stara? A ić!To tańce udane ja o 4 ale już za stara chyba jestem, teraz chodzę z boląca głową, a % nie spożywałam.
zazdroszczę CiZa stara? A ić!
Tance udane Ja spożywałam alko i chyba jeszcze jestem pod jego wpływem
no właśnie się szykuję na kupno w tym roku, już nawet znalazłam miejscówkę i planuję kupić na próbę. Oczywiście pierwsze co sprawdziłam to to, czy mają barszcz też i mają, ale mam nadzieję, że do świąt będę już mogła porzucić buraki
Po in vitro już nigdy nie zjem buraków
Mocno trzymam kciuki, żeby nie był rozległy i babcia szybciutko wróciła do siebieWłaśnie mama dzwoniła, że moja babcia miała udar...
jedz jedz, na zdrowieKupiłam wczoraj zachęcona przez Ciebie 2kg i na kolację było carpaccio z buraka, a dzisiaj będzie barszcz ukraiński Ciekawe po jakimś czasie mi zbrzydnie
Odzyskuje świadomość, już mówi bardziej logicznie. Niestety udar może iść dalej, bo opadł jej kącik ust i ma problem z okiem po lewej stronie. Czekamy na informacjebardzo mi przykro w jakim jest stanie? Dużo zdrówka dla babci i siły dla Was
Ja kocham buraki ale nie mam do nich cierpliwości bardzo czerwony, ukraiński, zasmażane, sałatka z buraków no uwielbiam...tylko niech mi mama zrobiKupiłam wczoraj zachęcona przez Ciebie 2kg i na kolację było carpaccio z buraka, a dzisiaj będzie barszcz ukraiński Ciekawe po jakimś czasie mi zbrzydnie
Obecnego stanu nie ma sensu, bo czuje, że niebawem mogę się pożegnać ze śniadaniemzazdroszczę Ci
Trzymam kciuki, żeby jej stan szybko się poprawiałOdzyskuje świadomość, już mówi bardziej logicznie. Niestety udar może iść dalej, bo opadł jej kącik ust i ma problem z okiem po lewej stronie. Czekamy na informacje