reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Cześć dziewczyny 🙂 Wracam tu do staraczek po kilku miesiącach bez starań dla odpoczynku głowy i organizmu. Nie wiem czy któraś dziewczyna mnie jeszcze pamięta 😅 Ten cykl mam bezowulacyjny więc będę dopingować w kolejnym cyklu idziemy na IUI. Zaczynam nowy rozdział 👍
Ja pamiętam! I też w kolejnym cyklu będziemy mieć IUI :)

reklama
Cześć dziewczyny 🙂 Wracam tu do staraczek po kilku miesiącach bez starań dla odpoczynku głowy i organizmu. Nie wiem czy któraś dziewczyna mnie jeszcze pamięta 😅 Ten cykl mam bezowulacyjny więc będę dopingować w kolejnym cyklu idziemy na IUI. Zaczynam nowy rozdział 👍
Hej! Wpisać Cię na ławeczkę?

Super 👍 Fajnie będziemy w tym razem 😁 Ja się napędzam myślą że jak pójdzie dobrze to około sylwestra się dowiem że jestem w ciąży 😄
U mnie w wigilię wypada testowanie prawdopodobnie.. jeśli owulka będzie zgodnie z kalendarzem. Ale ja się staram nie nakręcać i nie napędzać. Jakoś nie wierzę, że się uda...

Hej, hej. Ja jak zwykle "odklejona " z doskoku xd. Dzisiaj pogoda bardzo brzydka, tzn ładna ale jak siw siedzi na dupie w chałupie... wiem, że nie wyznacznik, ale mam już mega niska temp "taka codzienna" pod pachami co mierze. Wiec zawsze taki spadek mi pokazywał że już czai się @. Teraz jeszcze czekam. Ani orgazm nie pomógł jeszcze, ani trening, ani gorąca kąpiel. Ale chyba jakiś powalony ten cykl. Prawie cały w bólu hmmm. Na szczęście miesiączki mnie bola. No i chciałam się pochwalić, że waga pokazuje już od 2 tyg 1-2 kg mniej czyli to chyba tłuszcz mi zszedł, nie woda. Nie jem białego pieczywa. Z obiadami różnie. Wczoraj jadłam soso-potrawke pieczarkowa z surówka z buraków i ryżem z patelni z dymka i pieprzem. No i jakoś tak.. ten tydzień zapowiada mi się intensywny, na dodatek chlop ma urlop drugi tydzień.. Więc pewnie znów.pisac z doskoku. Miłego popołudnia;)

A i jeszcze zapytam, czy z jakieś firmy są badziewne owulaki? Polecacie jakieś konkretne? Na aptekach ceny chodzą podobnie, horiem ma chyba jakieś jumbo paki. A i widziałam że ktoś wrzucałam zdjeci3, że jakaś apka pik z testów owu liczyła. Co to za apka? :) z góry dziękuję. Na monitoring pewnie znowu mi się nie zechce wybrać, a i z mierzemmniem temp tak przyzwoicie rano też pewnie będzie średnio ehhh hahaha.

reklama
A i jeszcze zapytam, czy z jakieś firmy są badziewne owulaki? Polecacie jakieś konkretne? Na aptekach ceny chodzą podobnie, horiem ma chyba jakieś jumbo paki. A i widziałam że ktoś wrzucałam zdjeci3, że jakaś apka pik z testów owu liczyła. Co to za apka? :) z góry dziękuję. Na monitoring pewnie znowu mi się nie zechce wybrać, a i z mierzemmniem temp tak przyzwoicie rano też pewnie będzie średnio ehhh hahaha.
Testy easy@home

Te testy są super :) Aplikacja o której mówisz to Premom i te testy są właśnie do niej ;)

Do góry