Testy z action też się słabo wybarwiają niestety W ogóle stosowałyście te testy Z tego co wiem to action też jest w PlWrzuć nam te kreseczki kochamy kreseczki
Kreska 10dpo z niezbyt stężonego moczu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Testy z action też się słabo wybarwiają niestety W ogóle stosowałyście te testy Z tego co wiem to action też jest w PlWrzuć nam te kreseczki kochamy kreseczki
Widzę ją ! Znaczy, że jest ! Maluszku rośnij !!!Testy z action też się słabo wybarwiają niestety W ogóle stosowałyście te testy Z tego co wiem to action też jest w Pl
Kreska 10dpo z niezbyt stężonego moczu
Myśle, ze nie xDTak się zastanawiam czy może te szczepionki na covid zadziałały na to że nie mogę zajść?.
Co wy o tym myślicie?
Zaszczepiłam się 2 lub 3 razy, w ciąży byłam 2 razy.Tak się zastanawiam czy może te szczepionki na covid zadziałały na to że nie mogę zajść?.
Co wy o tym myślicie?
A nowa jak wygląda?W ogóle znalazłam fotkę mojej starej kolekcji perfum
Nowa to 1/4 tego Jakoś po urodzeniu dzieci mi się znudziło kolekcjonowanieA nowa jak wygląda?
Ja to zbierałam tylko kamienie i pluszaki.
O kurcze to może to faktycznie ma związek z metformina, ja wiem tylko że ona może utrudniać przyswajanie B12 a z nią i bez metforminy mam problem i pije wysokie dawki. W ogóle wczoraj byłam u gastrologa z tymi problemami z B12 i na takiego konowała trafiłam że ręce opadają kazał mi odstawić suplementację kwasu foliowego i B12 żeby zobaczyć czy spada i do ilu spadnie po 3 miesiacach. W ogóle nie dał mi dość do głosu. Nie wiem jak w trakcie starań można komuś kazać odstawić kwas foliowy i B12 wiedząc że bez suplementacji miał duże niedobory. Chłop od wejścia zaczął mnie opierniczac i nie zebrał nawet żadnego wywiadu. 40 min prowadził swój monolog. Na początku próbowałam mu wytłumaczyć co i jak jakie badania mam zrobione a później siedziałam i tylko kiwalam głową bo już wiedziałam że wizyta to pomyłka. Jedyny plus że dał mi nie wiedzieć czemu badanie na celiakię ale jak już dał to zrobię bo czemu nie
Teraz są inne doznania zapachoweNowa to 1/4 tego Jakoś po urodzeniu dzieci mi się znudziło kolekcjonowanie