reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Celiakia niestety też ma dużo z nie przyswajaniem witamin. Dodatkowo nieleczona to swego rodzaju permanentny stan zapalny. Nieleczona może utrudniać zajście w ciążę lub powodować poronienia.
Tylko przy celiakii wydaje mi się że powinnam mieć chyba jakieś objawy np jelitowe. Nie wiem nie znam się kazał to zbadam ale raczej do niego nie wrócę przez to jak mnie potraktował od drzwi nie patrząc nawet w wyniki badań które przyniosłam.

U nas święta to czasu typu "byle przeżyć" 🤦 Wigilia u teściów, z niej 220 km Wigilia u moich rodziców + 1 dzień świąt. W drugi dzień świąt wracamy prosto na obiad u teściowej 🤦 żeby było zabawniej rok temu z uwagi na maluszka nigdzie nie szliśmy iii? Mój mąż zapytał rodziców co robią w sylwestra....wyszło, że teściowa do pracy i teść zostaje sam....to może my do niego wpadniemy 🙈 no i spędziliśmy sylwestra z teściem 😂 było miło ale no... Wiecie... Kurcze... mogliśmy pić szampana i uprawiać dziki seks 🙈🤔😂
My w święta na zmianę, albo u jednych albo i drugich. Szkoda czasu na jeżdżenie 300km. Ewentualnie w drodze powrotnej zajeżdżaliśmy.
Sylwester w domu z pieskami. Jemy leczo i układamy puzzle. Rok temu nie udało się ułożyć.

reklama
Do góry