nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
To placek czy pizza?A ja zrobiłam placek na poprawę nastrojuZobacz załącznik 1586128
![Face with hand over mouth :face_with_hand_over_mouth: 🤭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92d.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To placek czy pizza?A ja zrobiłam placek na poprawę nastrojuZobacz załącznik 1586128
Oo ja mam 24 dzień cyklu i tak samo nie monitorowała swojej owulacji tylko tak mniej więcej co mi wychodziło z obliczeń w aplikacji i na ile sama czułam.26 dzien cyklu. Owulacji nie mam potwierdzonej ani monitoringiem ani testami.
Ja też przed drożnością miałam wykrytą ureaplasme. Dostałam z mężem antybiotyk i w następnym cyklu już robili mi drożnośćNo to jakieś fatum na kreskach rzeczywiście w temacie tej drożności..
U mnie wymazy MUCHA 3 miesiące temu też były w porządku, więc podobnie jak u Ciebie,.nic nie zostało wykryte, prędzej się spodziewałam jakiejś infekcji bakteryjnej zwykłej albo grzybiczej,(mimo że objawów nie mam ) a tu od razu Ureaplasma nie wiadomo skąd się wzięła...
No nic zobaczymy jak to będzie u mnie i jak się mój cykl w to wszystko wpasuje.
Gratulacje ! Wygląda pięknieCzesc dziewczyny, dopiero weszłam do mieszkania, cały dzień poza domem. Wyniki bety juz sa.
Malujesz wzorki lukrem ?Zobacz załącznik 1586116
Ja dziś pierniczę. Mąż zaczął obierać mandarynki, więc już w ogóle świątecznie pachnie. No i klimatycznie za oknem - śnieg z deszczem.![]()
Placek drożdżowy z grzybami, boczkiem i serem. Miała być papryka, ale w ferworze zapomniałam iść po nią do ogrodu.To placek czy pizza?![]()
Heheh No może się skuszę. Chodź z drugiej strony jakoś się boje rozczarować. No ale jakoś dziwnie się ostatnio czuje wiec może coś tam się dzieje albo se wkręcamNie wytrzymujemyja jestem świrnięta i testuje od 7 dpo xD Ty dzisiaj masz 8, wiec w zasadzie jutro już będzie całkiem rozsądne testować
![]()
Wydaje mi się, że to świeża sprawa, więc mam nadzieję na brak dalszych komplikacji. Dzięki za podtrzymanie na duchu, widać nie jestem samaJa też przed drożnością miałam wykrytą ureaplasme. Dostałam z mężem antybiotyk i w następnym cyklu już robili mi drożnośćkazali powtórzyć wymaz tylko na ureaplasme i tyle. Nie mam pojęcia skąd, jak, gdzie i kiedy
pamiętam mój szok
oczywiście się naczytałam, że jak jest długo to może zaklejać jajowody i byłam pewna, że wyjdzie mi wszystko zatkane bo nie wiadomo ile to we mnie siedziało
ale jednak antybiotyk zadziałał, drożność wyszła super i daaawno o dziadzie zapomniałam
![]()
Pij dużo wody i spróbuj jakąś flegamineMnie od dwóch dni pobolewania jajniki ucisk czuję ale śluzu nie ma![]()
Dla mnie najgorsze to było, że mi się te wszystkie cuda kojarzą z jakimiś wenerycznymi sprawamiWydaje mi się, że to świeża sprawa, więc mam nadzieję na brak dalszych komplikacji. Dzięki za podtrzymanie na duchu, widać nie jestem sama![]()