reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Myślałam, że to ja mam okres w weekend.
Ale wrócił mój mąż. Chyba to on ma. Obrażony na cały świat. I nikt nie wie o co. Zupa be, obiad be. Wziął kiełbasę sobie zrobił na kolację, jeszcze jakaś na mieszance, a nie z kurczaka. No przysięgam, że wyjdę z siebie i stanę obok zaraz.
a co mu się stało? Ciężki dzień?

reklama
Anyżowe_love a objawy jakieś daje da ureaplasma🤔 Człowiek tak się stara o tą ciążę a może nawet nie wiedzieć, że ma jakąś bakterię... Oby lekarka szybko przepisała dobry antybiotyk e🙏🏻

Ojj nie ładnie tak jeszcze w sam początek weekendu. Pewnie w pracy ktoś go wkurzył nieźle... Oby szybko mu przeszło
Nie mam właśnie.

A ja zrobiłam placek na poprawę nastroju IMG_20231117_194208737.jpg

U mnie dzisiaj rwie lewy jajnik i zalało mnie morze śluzu 🙈 o 15 mąż dostał flavamed, ja wypiłam teraz to za 1,5h będę trochę rozrzedzona 🙈 trzymajcie kciuki, bo mój organizm zdecydowanie mówi, że trzeba działać 😂 mdłości (zdarzają mi się w dzień owulacji i jestem jak przyćpana...) Wnioskuję możliwą owulację w 12 dniu cyklu 🤔

reklama
U mnie dzisiaj rwie lewy jajnik i zalało mnie morze śluzu 🙈 o 15 mąż dostał flavamed, ja wypiłam teraz to za 1,5h będę trochę rozrzedzona 🙈 trzymajcie kciuki, bo mój organizm zdecydowanie mówi, że trzeba działać 😂 mdłości (zdarzają mi się w dzień owulacji i jestem jak przyćpana...) Wnioskuję możliwą owulację w 12 dniu cyklu 🤔
Mnie od dwóch dni pobolewania jajniki ucisk czuję ale śluzu nie ma 🥹

Do góry