Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrej zabawy owocnejU mnie dzisiaj rwie lewy jajnik i zalało mnie morze śluzu o 15 mąż dostał flavamed, ja wypiłam teraz to za 1,5h będę trochę rozrzedzona trzymajcie kciuki, bo mój organizm zdecydowanie mówi, że trzeba działać mdłości (zdarzają mi się w dzień owulacji i jestem jak przyćpana...) Wnioskuję możliwą owulację w 12 dniu cyklu
Współczuję i zazdroszczę, że już naprostowany.Mój dziś też jak osa. Bo w pracy go denerwują. Ale go naprostowalam i śpi
Jaki śluz ? Bo tak się lubi podziać na początku ciąży siknij jutro z ciekawościJa dziś 22dc I 'ciągnie' mnie podbrzusze, w sumie już trzeci dzień. A dziś dodatkowo jeszcze pojawił się śluz.. jeszcze brakuje mi jakiejś infekcji
Wzorkami bym tego nie nazwała. Raczej bazgrołami. Ale kusi mnie żeby zrobić takie ładne, tylko muszę poszukać dobrego przepisu na lukier.Malujesz wzorki lukrem ?
Właśnie ja nie jestem ladacznicą i nie wiem skąd to się wzięło też moje pierwsze skojarzenia podobne do Twoich obym dostała dobry antybiotyk i ja i mąż który wybije to za pierwszym zamachem. A co lekarz mówił Ci o współżyciu po antybiotyku? Zakazał aż do drożności? Czy do powtórnego wymazu? Jestem ciekawa jak to wygląda w tym temacie.Dla mnie najgorsze to było, że mi się te wszystkie cuda kojarzą z jakimiś wenerycznymi sprawami i pierwsze co pomyślałam to..."o matko....wyjdę na ladacznice" a ja w całym życiu dwóch partnerów były narzeczony i mój aktualny mąż
I oczywiście bałam się, że będę musiała powtórzyć wszystko i znajdą coś nowego ale po antybiotyku lekarz stwierdził, że bez sensu. Zwłaszcza, że po drożności i tak dostajesz antybiotyk i to taki bezpieczny do starań więc nie tracisz cyklu
Dziękuje, obolała trochę.a jak Ty się czujesz?
Weź ja już dawno zęby umyłamA ja zrobiłam placek na poprawę nastrojuZobacz załącznik 1586128
O tak! Zrobić dobrze lukier to podstawa.Wzorkami bym tego nie nazwała. Raczej bazgrołami. Ale kusi mnie żeby zrobić takie ładne, tylko muszę poszukać dobrego przepisu na lukier.
Ogólnie czuje cały czas, że mam mokroJaki śluz ? Bo tak się lubi podziać na początku ciąży siknij jutro z ciekawości