reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Ja dziś 22dc I 'ciągnie' mnie podbrzusze, w sumie już trzeci dzień. A dziś dodatkowo jeszcze pojawił się śluz.. jeszcze brakuje mi jakiejś infekcji 😒

reklama
U mnie dzisiaj rwie lewy jajnik i zalało mnie morze śluzu 🙈 o 15 mąż dostał flavamed, ja wypiłam teraz to za 1,5h będę trochę rozrzedzona 🙈 trzymajcie kciuki, bo mój organizm zdecydowanie mówi, że trzeba działać 😂 mdłości (zdarzają mi się w dzień owulacji i jestem jak przyćpana...) Wnioskuję możliwą owulację w 12 dniu cyklu 🤔
Dobrej zabawy 😎❤️ owocnej

Dla mnie najgorsze to było, że mi się te wszystkie cuda kojarzą z jakimiś wenerycznymi sprawami 😂 i pierwsze co pomyślałam to..."o matko....wyjdę na ladacznice" a ja w całym życiu dwóch partnerów 🙈 były narzeczony i mój aktualny mąż 🙈
I oczywiście bałam się, że będę musiała powtórzyć wszystko i znajdą coś nowego 😂 ale po antybiotyku lekarz stwierdził, że bez sensu. Zwłaszcza, że po drożności i tak dostajesz antybiotyk i to taki bezpieczny do starań 🙂 więc nie tracisz cyklu 😁
Właśnie ja nie jestem ladacznicą 😆 i nie wiem skąd to się wzięło też moje pierwsze skojarzenia podobne do Twoich😃 obym dostała dobry antybiotyk i ja i mąż który wybije to za pierwszym zamachem. A co lekarz mówił Ci o współżyciu po antybiotyku? Zakazał aż do drożności? Czy do powtórnego wymazu? Jestem ciekawa jak to wygląda w tym temacie.

reklama
Do góry