Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrej zabawyU mnie dzisiaj rwie lewy jajnik i zalało mnie morze śluzuo 15 mąż dostał flavamed, ja wypiłam teraz to za 1,5h będę trochę rozrzedzona
trzymajcie kciuki, bo mój organizm zdecydowanie mówi, że trzeba działać
mdłości (zdarzają mi się w dzień owulacji i jestem jak przyćpana...) Wnioskuję możliwą owulację w 12 dniu cyklu
![]()
Współczuję i zazdroszczę, że już naprostowany.Mój dziś też jak osa. Bo w pracy go denerwują. Ale go naprostowalam i śpi![]()
Jaki śluz ? Bo tak się lubi podziać na początku ciążyJa dziś 22dc I 'ciągnie' mnie podbrzusze, w sumie już trzeci dzień. A dziś dodatkowo jeszcze pojawił się śluz.. jeszcze brakuje mi jakiejś infekcji![]()
Wzorkami bym tego nie nazwała. Raczej bazgrołami.Malujesz wzorki lukrem ?![]()
Właśnie ja nie jestem ladacznicąDla mnie najgorsze to było, że mi się te wszystkie cuda kojarzą z jakimiś wenerycznymi sprawamii pierwsze co pomyślałam to..."o matko....wyjdę na ladacznice" a ja w całym życiu dwóch partnerów
były narzeczony i mój aktualny mąż
![]()
I oczywiście bałam się, że będę musiała powtórzyć wszystko i znajdą coś nowegoale po antybiotyku lekarz stwierdził, że bez sensu. Zwłaszcza, że po drożności i tak dostajesz antybiotyk i to taki bezpieczny do starań
więc nie tracisz cyklu
![]()
Dziękuje, obolała trochę.a jak Ty się czujesz?
Weź ja już dawno zęby umyłamA ja zrobiłam placek na poprawę nastrojuZobacz załącznik 1586128
O tak! Zrobić dobrze lukier to podstawa.Wzorkami bym tego nie nazwała. Raczej bazgrołami.Ale kusi mnie żeby zrobić takie ładne, tylko muszę poszukać dobrego przepisu na lukier.
Ogólnie czuje cały czas, że mam mokroJaki śluz ? Bo tak się lubi podziać na początku ciążysiknij jutro z ciekawości