Lwica1410
Fanka BB :)
JedzJezu, co za dzien, ciągle bym coś jadła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JedzJezu, co za dzien, ciągle bym coś jadła
a potem ebde musiała robić dużo Kołakowskiej zeby wyglądać jakoś
Ja niedawno chciałam zrobić u Pani położnej zespół antyfosfolipidowy, A ona mi oznaczyła fosfataze alkaliczna ( coś z watrobą)Ale jak to możliwe ze proga do badania endo możesz sobie zrobić z ulicy, a zwykły prog na skierowanie?? Wg mnie pracuje tam jakaś głupia baba. Przecież prywatnie możesz sobie oznaczyć WSZYSTKO, ograniczają cię tylko finanse. Ale rozumiem, że już chcesz machnąć ręką, czasem nie ma co dyskutować…
W większości przypadków słyszałam że po jednej wizycie kierują do psychiatryRaczej wydaje mi się że na odwrót na depresję są leki, a traumę należy przepracować u terapeuty (psychologa)
To nie do końca tak wygląda. Psycholodzy są nastawieni na pracę z pacjentem i przepracowywanie emocji, czy coś w tym stylu. Psychiatra diagnozuje jednostkę chorobową i wdraża leczenie.Szwagier który się leczy u psychologa powiedział tak bo był u różnych. Ze ciężko znaleźć dobrego trzeba szukać i że do psychologa idzie się np z depresją a do psychiatry idzie się np jak ma się jakieś traumy lub fobie. Myślę że ty masz traumę związana z strata dziecka. Więc powinnas poszukać dobrego psychiatry albo z polecenia albo naprawdę zrobić reaserch
Niech Ci pójdzie w cycki!Jezu, co za dzien, ciągle bym coś jadła
Ja byłam 10 m-cy w terapii, z „perfekcyjnie ukrytą depresją” i zaburzeniami lękowymi. Obyło się bez psychiatry i leków.W większości przypadków słyszałam że po jednej wizycie kierują do psychiatry
To odnośnie V Leiden.Dziewczyny, zerkniecie w wolnej chwili?