reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Dziewczyny, zerkniecie w wolnej chwili? 😌
Wynik wskazuje na zwiększone ryzyko zakrzepicy (choć niższe niż gdyby były to mutacje homozygotyczne). To może być przyczyna poronienia. Badałaś również białko c i białko s oraz zespół antyfosfolipidowy? Lekarz najpewniej zaleci Acard i heparynę w ciąży.

Dzwonili z LuxMedu. Oddadzą kasę i wycofają badanie. Mam tylko nadzieję, że beta zostanie bo ta babka z którą rozmawiałam nie była pewna jak to wygląda. Może się całe zlecenie wywalić 🫣🫣🫣
A w apce nie masz jakiegoś info, ze jedno anulowane? 🫣 oby było ok, jeszcze dodatkowy stres przez czyjas niekompetencje 😔

Cześć dziewczyny mam pytanie z innej beczki się tu wtrace. Pierwszy raz używam testów owu z domowego laboratorium i czy w nich to już jest PIK? wcześniejszy cykl miałam jakieś strumieniowe wgl się tak nie wybarwialy..a widziałam że korzystacie z nich 🤔🥹
Tak :) kreska testowa wybarwila się mocniej od testowej. Lec na trzonowanie ;)

Wynik wskazuje na zwiększone ryzyko zakrzepicy (choć niższe niż gdyby były to mutacje homozygotyczne). To może być przyczyna poronienia. Badałaś również białko c i białko s oraz zespół antyfosfolipidowy? Lekarz najpewniej zaleci Acard i heparynę w ciąży.
Jakie badania wchodzą w zespół antyfosfolipidowy? Tylko te ze zdjęcia? Robiłaś przeciwciała w obu klasach?

Załączniki

• b9659900-4e2b-4013-a6ce-ca0a1bf8ecce.jpeg
    b9659900-4e2b-4013-a6ce-ca0a1bf8ecce.jpeg
    66,6 KB · Wyświetleń: 42
Ale się czuje rozbita. Czekam na okres z niecierpliwością, mam już dość bólu krzyży, podbrzusza i biustu 😐 zrobiłam dziś test z rannego moczu i biało. W sumie w tym cyklu zobaczyłam 3x cienie 😬 dla mnie to totalna nowość i u mnie jak testy były białe to białe, a jak pokazywały 2 kreski to wszystkie je pokazywały.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, zerkniecie w wolnej chwili? 😌
Ja z interpretacją nie pomogę bo sama w środę miałam pobieraną krew do tego badania ale mam pytanie... ile czekałaś na wyniki? Pani w enel-medzie(badania robi im diagnostyka) mi powiedziała, że 12 dni to na pewno będę musiała poczekać jak nie więcej

Do góry