koko.sanka
Fanka BB :)
Będą jak znalazł, dzisiaj na playerze finał „ślubu od pierwszego wejrzenia”
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja też tęsknię. Potrzebowałem odsapnąć w sumie nie od starań tylko od internetu, telefonu i najzwyczajniej w świecie nie miałabym czasu Was nadrabiać Już już wracam. Ale tylko na chwilę!jak będziesz gotowa to wracaj do nas, brakuje tu Ciebie!
No ostatnio przy morfo 5% reszta wyników była dużo gorszaAaaa to bym się nie martwiła na zapas bardzo. Głowa do góry! U nas mąż miał kolejno morfo 0%, 1%, 2%. I co smieszniejsze, pozostałe parametry miał najlepsze przy morfo 0% im lepsze morfo tym np spadała ruchliwość. Bierze od lutego Fertilman plus, potem miał 3 msc kuracji czymś na receptę i potem przerwa i teraz znowu ma 3 msc lametta i agapurin. Powtarzamy wyniki w grudniu - trzymajcie kciuki żeby były wystarczające do IUI
A i bierze witaminę D, ashwagande i pije olej z czarnuszki
O kurde jaka liczba, można by się w tych plemniorach utopic
No takie podjęcie to mi się podobaNo ja też tęsknię. Potrzebowałem odsapnąć w sumie nie od starań tylko od internetu, telefonu i najzwyczajniej w świecie nie miałabym czasu Was nadrabiać Już już wracam. Ale tylko na chwilę!
Jest jeszcze ławeczkaNo ku*wa to może jak już zaczęłam to zostanę? Akurat dzisiaj mam 1dc to nie mam co się zapisywać na testowanie
Tak tak... Po tych seksach to ja tak wyglądam
Wpisujta mnie na ławeczke w takim razieJest jeszcze ławeczka