reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Kuźwa poruszona waszymi pozytywami i chodząc od wczoraj co chwilę do łazienki sprawdzając czy nie przyszła @ zrobiłam właśnie test i kuźwa wariuje bo widzę na nim cień a w życiu tych testów nie robiłam 😲 cień pojawił się przed czasem po nie całych 3min. No ale jak patrzę na zdjęcie to ja nic nie widzę. Zwariuje
Widzę cień ;) Ale co to za firma? Miałam kiedyś podobne i na wszystkich wychodziła druga kreska nawet bez ciąży. Nordtest bodajże

reklama
To dobry pomysł, żeby zrobić tą operację, a potem, wierzę, że wróci pragnienie kolejnego maluszka :) Jesteś bardzo dzielna. Mocno Cię przytulam ❤️
Tak naprawdę to tylko Wy mnie wspierałyscie w tym wszystkim więc bardzo Wam dziękuję ❤️ mąż musiał być z dziećmi więc w sumie wszystko przeżyłam fizycznie sama 😔 i nie czuje się ani silna ani dzielna. Były momenty że chciałam poprostu uciekać. Zresztą wprost lekarzowi powiedziałam że gdyby decyzja była tylko moja to bym w życiu nie przyszła 🤦 eh. Z psychologiem rozmawiałam dwa razy w szpitalu i nawet sama zauważyłam że unikam tematu i krążę wokół 🤦

Kuźwa poruszona waszymi pozytywami i chodząc od wczoraj co chwilę do łazienki sprawdzając czy nie przyszła @ zrobiłam właśnie test i kuźwa wariuje bo widzę na nim cień a w życiu tych testów nie robiłam 😲 cień pojawił się przed czasem po nie całych 3min. No ale jak patrzę na zdjęcie to ja nic nie widzę. Zwariuje
Coś tam nieśmiało przebija, ale ja płytkowych nie lubię. Nie masz nic innego w szufladzie? :) Daleko do rosska?

Majaczy coś 😍 widzę 😍 ledwo, ale widzę 😍

No i wiecie… wychodzi na to ze jestem w 5 tygodniu ciąży i w miedzy czasie wzięłam clostibegyt na stymulację (był okres i negatywny test) i miałam HSG z rentgenem 😱😱😱
Co za zwrot akcji!!!! Trzymam kciuki, żeby było serduszko :))
Kurcze laski teraz tak myślę... Pewnie będę musiała brać heparynę tak jak w poprzedniej ciąży, a lekarza umówiłam dopiero na koniec przyszłego tygodnia. Myślicie, że powinnam ją brać od momentu pozytywa? Już od razu? Tak się boję, żeby znowu coś nie poszło nie tak... :/ I nie wiem czy wcześniej lecieć do innego lekarza czy każdy mnie wyśmieje.
Ja zaczęłam od razu od pozytywnego testu - biorę Heparyne i acard :) lepiej zadzown do lekarza, to będziesz miała spokojna głowę:)

reklama
Robiłam właśnie w zeszłym cyklu, byl na wysokim poziomie
Masz wysoką betę, a podczas badania usg coś mowił o macicy, czy ciazowo wygląda? Jakie endometrium? Szyjka? A w jajniku określał wielkość tego co widzi. Bardzo trzymam kciuki, by to była zdrowa i prawidłowa ciąża. Ty bardziej , że tak zaskoczyła✊✊

Do góry