Motylkowa!
Fanka BB :)
Dziękuje za polecajki. Wybiorę się do Dealza w takim razie a jak nie znajdę to uderzę w Allegro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
He? Dlaczego? Ja słyszałam ze kobiety powinny suplementowac kwas foliowy przez cały okres rozrodczy tak naprawdę, nie tylko jak starają się o ciążeJa wcześniej nie brałam nic prócz kwasu foliowego. Za który mnie wczoraj przed zabiegiem gin wyśmiał
Tak teraz myślę że ja czekam też za krótko. Z 3 minuty a mam chyba na swoich z one step napisane też 10 min będę w domu zobaczę i zrobię prawidłowo dam znać co wyszłoMoczę 15 sek bo napisane było, żeby 15 sek moczyć. Olałam tylko punkt ostatni i nie czekałam 10 min tylko ze 3 min
Haha, spoko, że wczoraj zapłaciłam 190.To jeszcze wrzucę tutaj info o promce na badanie AMH. Może którejś się przyda
Też tak słyszałam. A gin mi powiedział, że to czy biorę czy nie biorę kwasu foliowego nie ma najmniejszego znaczenia. Bo tylko w Europie go biorą? A w Azji, Afryce nikt go nie bierze a dzieci i tak się zdrowe rodzą. Ba nic czasami kobiety nie biorą, żadnych witamin, nawet dostępu do wody pitnej nie mają a dzieci zdrowe rodzą. On mi tak gadał odnośnie mojego poronienia. Że nie miałam żadnego wpływu. Bo po prostu zarodek musiał mieć wady genetyczne i tyle. Ale nie powiem bo mi namieszał tym w głowieHe? Dlaczego? Ja słyszałam ze kobiety powinny suplementowac kwas foliowy przez cały okres rozrodczy tak naprawdę, nie tylko jak starają się o ciąże
Kurcze czy tylko mi się wydaje że te test są zalane? Nie trzymasz ich za długo lub za głęboko?O A ja właśnie pozazdrościłam sikania Kitsune I siknelam na owulaka i taka kreska Czyli albo był pik albo może być koło południa
No z jednej strony rozumiem co chciał powiedzieć - ja też jestem trochę w tym teamie że zdrowa ciąża zawsze się obroni. ALE z drugiej strony po 1) u kobiet są zdrowe ciąże, które ronią z innych powodow (chyba nie twoj przypadek) i po 2) kiedyś też zapalenie płuc leczyli leżąc i pijąc rosołek, aż odkryli penicylinę. Wiec uważam że jesli mamy wytyczne oparte na dowodach naukowych to gadanie, że w Afryce rodzą się zdrowe dzieci jest strasznie głupieTeż tak słyszałam. A gin mi powiedział, że to czy biorę czy nie biorę kwasu foliowego nie ma najmniejszego znaczenia. Bo tylko w Europie go biorą? A w Azji, Afryce nikt go nie bierze a dzieci i tak się zdrowe rodzą. Ba nic czasami kobiety nie biorą, żadnych witamin, nawet dostępu do wody pitnej nie mają a dzieci zdrowe rodzą. On mi tak gadał odnośnie mojego poronienia. Że nie miałam żadnego wpływu. Bo po prostu zarodek musiał mieć wady genetyczne i tyle. Ale nie powiem bo mi namieszał tym w głowie