reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Wiecie, same suplementy nie sprawią ze ktoś nagle w ciąże zajdzie magicznie, jeśli jest w czymś innym problem. A osoba która problemu z zajściem nie będzie miała, to i tak zajdzie w ciąże bez niego. Z tego co kojarzę mamy cztery przypadki osób które zaszły w ciąże i akurat brały ten magnez.
AScarlett - której udało się w cyklu IUI
Brownie - ktora miała laparo, antybiotyk i drożność zaraz przed zajściem
Żołna - Ty zaczęłaś brać dzień przed owu w 3 cyklu starań, a poprzednie ciąże miałaś z 1cyklu. Szczerze wątpię żeby ten magnez miał u Ciebie jakikolwiek wpływ, ale lekarzem nie jestem i to tylko moje przeczucia.
No i teraz Kitsune :)
I proszę nie zrozumcie mnie źle, tonący brzytwy się chwyta i sama biorę go od dwóch miesięcy, ale jakimś cudem magicznie w ciąże nie zaszłam dzięki niemu :)
pięknie napisane, dziękuję:)

reklama
Czwartek-piatek tak myślę. Mam jedną darmową w LuxMedzie więc tak ją trzymam żeby ten wynik był jakiś taki konkretny w razie czego 🤣

Napisz w luxmedzie na czacie do położnej, że masz test pozytywny i niech Ci wystawi skierowanie na betę albo od razu x2 żeby zrobić przyrost. Nie musisz korzystać z tej darmowej ;)

W instrukcji masz do 15 sek czy min 15 sek? Pytam, bo ja jak czytałam instrukcje pierwszy raz to widziałam źle i pierwsze paski moczyłam za krótko 🤦

Moczę 15 sek bo napisane było, żeby 15 sek moczyć. Olałam tylko punkt ostatni i nie czekałam 10 min tylko ze 3 min 😂

Załączniki

• 1704767f-3e77-4cb2-b236-28994b0433db.jpeg
    1704767f-3e77-4cb2-b236-28994b0433db.jpeg
    96,7 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Do góry