Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no mój rekord to 2,5h, ale przyrzekam, ze częśc mnie zniknęła w odpływieJa jak się kapie to godzina minimum bo inaczej czuje ze zmarnowałam wodę
no mój rekord to 2,5h, ale przyrzekam, ze częśc mnie zniknęła w odpływie
to po kolei co mój mąż brał: Wit e tokotrienols z aliness 1 tabl, l-karnityna 2g, l-argnityna 500mg, ubichinol 200mg, wit c rano i wieczorem po 500mg, ashwaganda z kompletem witamin b chyba z yango, cynk 15mg, selen 100ug, wit D 6000j, maca 600mg, likopen 15mg, olej z czarnuszki 1000mgTo się przypominam, może coś mu zamówię, chociaż w tej chwili to mam takie nastawienie, żeby to wszystko pierdyknąć w kąt i zostać bezdzietną lambadziarą z krwi i kości
super, że dobre nowiny, trzymam kciuki, by się udało w grudniuDziewczyny ja po wizycie u gin, dostalismy antybiotyk na jeden dzień i za tydzień biegnę na ponowny posiew przed drożnością. Bałam się że się nie uda w grudniu ale wychodzi na to że jeśli po leczeniu wymaz wyjdzie ok to w grudniu drożność za tydzień też zobaczymy jak u mnie wygląda owulacja bez dodatkowej stymulacji w tym miesiącu. Z apteki wyszłam z siatką leków
No miałam mocny wkurw, ale mi przeszło, już się pogodziłsn z sytuacją- trudno nie ja pierwszą i nie ostatnia jestem pechowaJa to muszę mieć gorącą wodę, żeby się relaksować, więc żeby tyle wytrzymać, to co chwilę upuszczać i dolewać bym musiała Ja jak biorę prysznic lub kąpiel, to nogi mam mam tak czerwone z tego gorąca, że wyglądam jakbym się spiekła na słoneczku Wiem, że to nie zdrowe ale ja "niedoczynna" jestem takim zmarzluchem, że prysznic to dla mnie okazja do wygrzania
Anyżowe_love matko tyle km. masz tam Nie dziwię się, że się wkurzyłaś. No nie no mi by chyba cycki opadły i już nie wróciły z tego wkurwu
Pierwsza fasolka o kurde dziwne... Mam nadzieję, że trafiłaś na kompentengo lekarza Nie wiem, czy trzymać kciuki czy jak
nieCzy to możliwe ze miałabym teraz owulacje jesli bym była teoretycznie w ciąży z poprzedniego cyklu, nawet tej biochemicznej?