reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Dziewczyny bardziej obeznane w sprawdzaniu owulki - wg premom mam mieć ja koło 17 listopada. Testy obecnie pokazują taki wynik (chce robic raz dziennie) I zastanawiam się jak szybko to rośnie? W sensie jak dziś mam 0,3 to jutro może się pojawić pik czy na spokojnie to rośnie? 🙈 Wybaczcie jak głupie pytanie ale testów owulkowych używam pierwszy raz 😂
Screenshot_2023-11-13-21-05-50-78_c117003b601ff3debd1e6b91429968c5.jpg

U mnie to tak wygląda. Także raczej jak widzisz, piki mam znienacka 🤣🤣 Ale w tym cyklu seksu było dużo, także testy były tylko pomocą kiedy mogę zacząć robić ciążowe :)

reklama
wiesz, może być tak, ze będzie pik i nie będzie owulki, a może być tak, ze będzie owulka a testy blade.
Ja zawsze rekomenduję, żeby porobić owulaki równolegle z monitoringiem i wtedy widać wyraźnie, czy testy owu to narzędzie dla nas. U mnie np pokrywały się. Ale było wiele dziewczyn, gdzie tetsy swoje, a owulka swoje 😅

No to też możliwe. W tym miesiącu rozwaliłam kasę na ginekologa, który nic mi nie pomógł i niezbyt mam na prywatna wizytę także tylko testami lecę. Bo u mnie na koniec roku wszyscy praktycznie urodzinowo a jeszcze święta 🙈 Jak nie wylapie to w styczniu z ciekawości pójdę na monitoring i będę mogła porównać do wyników owulakow 😁

No to też możliwe. W tym miesiącu rozwaliłam kasę na ginekologa, który nic mi nie pomógł i niezbyt mam na prywatna wizytę także tylko testami lecę. Bo u mnie na koniec roku wszyscy praktycznie urodzinowo a jeszcze święta 🙈 Jak nie wylapie to w styczniu z ciekawości pójdę na monitoring i będę mogła porównać do wyników owulakow 😁
cóż, która nigdy nie wywaliła hajsu na lekarza, który okazał się góvvnem, niech pierwsza rzuci kamieniem 😅

Ja to jestem przypadek 🙉🙉🙉

Owulacja przebyta, jest ciałko żółte. Spoko, bo trochę ze starym majatrowalismy to może coś z tego będzie…. Ale …. W macicy mam pęcherzyk 8 mm. Narazie pusty.

I ku*wa zdziwienie i rozkmina. Nie ma takiej możliwości zeby to był pęcherzyk z obecnego cyklu bo jestem w 16 dc i świeżo po owulacji.

6 dni temu byłam na HSG z rtg. Mialam
Usg i nic nie było widać wówczas.

a 16 dni temu dostałam okresu i zrobiłam test ciążowy, który byl negatywny.

Nie wyglada to ani na krwiaka, guza, polipa. Nic z tych rzeczy.

Ku*wa jutro beta. Lekarz stwierdził ze to bardzo ciekawy przypadek medyczny. Ten cykl jestem na Clo.

Ehh …

wieczorkiem mi się przypomnij proszę, to Ci rozpisze co mój brał. Chociaż nie wiem, czy powinnaś brać przykład z tych dawek, bo wyniki nasienia użytego do in vitro mnie powaliły na kolana 🙈 dobrze, że się dowiedziałam o nich jak już wiem ile zarodków te plemniki zrobiły, a nie przed 🙈
To się przypominam, może coś mu zamówię, chociaż w tej chwili to mam takie nastawienie, żeby to wszystko pierdyknąć w kąt i zostać bezdzietną lambadziarą z krwi i kości 🙈

reklama
Do góry