reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

A tu na screenie tak to wygląda obecnie u mnie

Załączniki

• b259a48e-78f5-486e-878f-c717d0865c64.jpeg
    b259a48e-78f5-486e-878f-c717d0865c64.jpeg
    27,9 KB · Wyświetleń: 76
reklama
nie ma czegoś takiego, że za szybko rośnie :) u jednej dziewczyny będą testy ciemniały z dnia na dzień, a u drugiej z bladziocha wejdzie w pik w kilka godzin. Sprawdzaj dalej i się nie przejmuj :)

Dzięki kochana. Jutro ma przyjść zapas to będę robić częściej niż raz dziennie bo w mojej aptece 5 sztuk kosztuje 20zl 😂😂 i mi szkoda sikać. Na allegro zamówiłam z domowe labo jak polecalyscie 🧡

Dzięki kochana. Jutro ma przyjść zapas to będę robić częściej niż raz dziennie bo w mojej aptece 5 sztuk kosztuje 20zl 😂😂 i mi szkoda sikać. Na allegro zamówiłam z domowe labo jak polecalyscie 🧡
tak, ib bliżej owulki tym lepiej robić częściej. U wielu kobiet pik jest krótki i może być np w nocy, wiec robiąc wieczorem a potem rano można go ominąć :D oczywiście nie namawiam Cię, żebyś wstawała w nocy sikać na owulaki :D

tak, ib bliżej owulki tym lepiej robić częściej. U wielu kobiet pik jest krótki i może być np w nocy, wiec robiąc wieczorem a potem rano można go ominąć :D oczywiście nie namawiam Cię, żebyś wstawała w nocy sikać na owulaki :D

Aż tak zdesperowana by wyłapać pik nie jestem 😂😂 Chociaż ja nocny marek i kładę się często koło 2giej spac więc może wylapie 😅

No masz dużo więcej sikniete niż ja 😂 Ciekawa jestem czy faktycznie tak późno będzie owulacja u mnie czy jednak w tym cyklu nie będzie jej wcale
wiesz, może być tak, ze będzie pik i nie będzie owulki, a może być tak, ze będzie owulka a testy blade.
Ja zawsze rekomenduję, żeby porobić owulaki równolegle z monitoringiem i wtedy widać wyraźnie, czy testy owu to narzędzie dla nas. U mnie np pokrywały się. Ale było wiele dziewczyn, gdzie tetsy swoje, a owulka swoje 😅

No masz dużo więcej sikniete niż ja 😂 Ciekawa jestem czy faktycznie tak późno będzie owulacja u mnie czy jednak w tym cyklu nie będzie jej wcale
Sikam wedle zaleceń dziewczyn dwa razy dziennie jak ciemnieje ale zauważyłam że rano zawsze jest mniejszy poziom. Jestem bardzo ciekawa jak będzie to wyglądać. Ja zakupiłam 100 szt z Amazona to mam co sikać 😁

reklama
Do góry