reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Dziewczyny a czy znacie jakiś inozytol w postaci tabletek do picia z sensowną dawka i najlepiej bez dodatku innych witamin ? 😅 Trochę już mam dość tych rozpuszczanych form tym bardziej że nie mogę pić smakowych inozytoli
Ja biorę ovarin tyle, że on prócz inozytolu ma jeszcze wit. B6, B12, kwas foliowy, kwas pantotenowy, oraz witaminę D3. Poleciła mi go moja endokrynolog i ginekolog

Dziękuję Ci bardzo za wyprowadzenie z błędu, do tej pory też sądziłam, że staram się o dziecko ale tu widzę jest grono osób które się ,,niby starają" a tematy zupełnie od rzeczy piszą i jest ok. Zamiast pomóc innym to tylko sobie statystyki stron nabijają jakby to było najważniejsze. Powodzenia wszystkim życzę.
Dobrym zwyczajem byłoby się przywitać, przeczytać wątek od początku z uwzględnieniem regulaminu i wtedy zacząć się udzielać. Super, ze masz pozytywny test, naprawdę się cieszymy, ale wybacz wiele z nas jest tu lata, każda ma inne doświadczenia. Ten wątek jest dla staraczek, ale nie rozmawiamy tu tylko o seksie, owulacjach i badaniach, bo uwierz mi idzie zwariować 🙂

Jeśli o Inozytol chodzi to mi 4 lata temu ginekolog też polecała Ovarin. Teraz kupilam i ovarin i fertistim ale nie chce przesadzić i pije tylko fertistim 🙈
My na obiad zrobiliśmy szybkie risotto z thermomixa bo była taka piękna pogoda że poszliśmy do lasu na spacer.
A po spacerze dokończyłam świątecznego misia z szydelkowego świątecznego wyzwania 😁

Załączniki

• fc3bb337-0328-4aa8-b872-41ceafc490b1.jpeg
    fc3bb337-0328-4aa8-b872-41ceafc490b1.jpeg
    106,9 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Jeśli o Inozytol chodzi to mi 4 lata temu ginekolog też polecała Ovarin. Teraz kupilam i ovarin i fertistim ale nie chce przesadzić i pije tylko fertistim 🙈
My na obiad zrobiliśmy szybkie risotto z thermomixa bo była taka piękna pogoda że poszliśmy do lasu na spacer.
A po spacerze dokończyłam świątecznego misia z szydelkowego świątecznego wyzwania 😁
piękny miś 😍

Do góry