reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Dziękuję Ci bardzo za wyprowadzenie z błędu, do tej pory też sądziłam, że staram się o dziecko ale tu widzę jest grono osób które się ,,niby starają" a tematy zupełnie od rzeczy piszą i jest ok. Zamiast pomóc innym to tylko sobie statystyki stron nabijają jakby to było najważniejsze. Powodzenia wszystkim życzę.
Weszłaś tu z buta bez zapoznania się z pierwsza stroną i oczekujesz pomocy? Kurcze trochę szacunku. Naprawdę może się cieszysz, że prowadząca Ci odpowiedziała, mogłaś zostać zupełnie bez odpowiedzi i to było by ok. To nie wątek w którym ocenia się testy i przypadłości osób które nie są zapisane.

reklama
My wstaliśmy o 12, kawka, śniadanko i pół dnia już za nami. Słoneczko świeci, jest chłodno ale pięknie. Juz obmyślam obiad i nie mam pomysłu, co na szybko i bez zbędnej pracy w kuchni. Miałam robić ciasto i jakoś tak nie zabrałam się za nie do teraz więc już nie ma sensu, mąż wyjeżdza jeszcze na 2 tyg i koniec wyjazdów, czy to zwiekszy szanse na ciążę? Nie sądzę... no ale popróbuje do marca.
Rozłożyłam puzzle 1000 kawałków i staram się zachecić dzieci do układania 🤣😂
Ja na obiad mam polski ramen czyli zupę ogórkową 🤣😂
A na deser placek ze śliwkami w piekarniku. Mam tyle sliwek w zamrazalce ze muszę sie tego pozbywac by moc trzymac inne rzeczy.

Ciężki tydzień przede mną w pracy, także muszę się dobrze nastawić 😇😂

Ok już znikam z tego forum, dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
To chyba nie chodzi o to byś znikala.
Tylko Twój wyrzut rzeczywiście był słaby, i wiele z nas odebrało go w negatywny sposób, co to znaczy " niby staraja"
Ta społeczność nie jest zamknięte ale są jakieś zasady obowiązujące od dawna,
Nie ma się co obrażać.

Dziewczyny a czy znacie jakiś inozytol w postaci tabletek do picia z sensowną dawka i najlepiej bez dodatku innych witamin ? 😅 Trochę już mam dość tych rozpuszczanych form tym bardziej że nie mogę pić smakowych inozytoli

reklama
Wybaczcie, mam ostatnio jakieś napady złości ale co do testu właśnie miałam czerwona krew na wkładce więc czy następny będzie pozytywny to się okaże.
Moja historia: ponad dwa lata temu straciłam synka w ok 16tyg, wada genetyczna plus obrzęk uogólniony, pół roku czekania na zielone światło kolejne pół roku starań i w końcu zdrowa córeczka aktualnie skończone 10 miesięcy. z racji naszego wieku nie chcemy dużej różnicy między dziećmi stąd takie parcie i ta cicha nadzieja, że się udało.
Ja miałam tak w poprzednim miesiącu. Cien na teście w 11dpo, później plamienie, krwawienie i miesiączka. To była niestety ciąża biochemiczna.

Do góry