Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cieszę się że Ci chociaż trochę lepiejPowiem Wam, że nie wygląda, ale z takim apetytem zjadłam, że masakra
Tak, trochę lepiej. Pewnie dlatego, że pozwolili mi zjeść dziwne, bo głodna nie byłam ale zjadłam raz dwa jednak jedzenie humor poprawia nawet w szpitalnym wydaniuCieszę się że Ci chociaż trochę lepiej
A coś się ruszyło? Rozmawiałaś z jakimś lekarzem?Zaczynam się bać kiedy mnie stąd w końcu wypuszczą bo już bym chciała wrócić do domku
U mnie w ostatnich 2 cyklach to norma że kluje. I nic.Ja w tym miesiącu nie, chociaż może trochę… kłuje mnie jajnik z którego miałam owu i boję się pozamacicznej
Nooo nieźleTrochę tego jest
Maca, NAC, wit. C, D, E, B12, L-arginina, L-carnityna, Acetyl L-carnityna, Tauryna, selen, cynk, magnez, Ubiquinol, kwas foliowy, dha, oo i resveratrol - czyli jednak 29 tabletek
Sprawdź Yango oni mają pełno różnych sumpliDziewczyny a czy znacie jakiś inozytol w postaci tabletek do picia z sensowną dawka i najlepiej bez dodatku innych witamin ? Trochę już mam dość tych rozpuszczanych form tym bardziej że nie mogę pić smakowych inozytoli
Poszła krew. Ale nadal zarodka nie znaleziono. Zaraz chyba obchód będzie to może się czegoś dowiemA coś się ruszyło? Rozmawiałaś z jakimś lekarzem?