Motylkowa!
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kazda z nas reprezentuje tu tak rozbieżny i gdzieś tam wspolny punkt widzenia, że na prawdę każda nowa dziewczyna nie powinna czuć dyskomfortu z powodu swoich uczuć na tle uczuć dziewczyn, ktore mają dluzszy czas starań. Ja np płakałam przy pierwszych negatywnych testach i pierwszych nieudanych cyklach, dlatego rozumiem ten rollercoaster uczuć wśród Was nowych, świeżych, zaczynających, mających kilka cykli za sobą.... w tym momencie kolejny nieudany cykl nie wywołuje we mnie aż tak mocnych uczuć, dołuje się czymś i tym na dokładkę. Tylko ja jestem już mamą trójki dzieci, nie mniej pragnę 4 jak tych 3 poprzednich ale godzę się z tym, że właśnie jeszcze kilka cykli i może będę musiała sobie wziąć tego przytoczonego kota w końcu. Także ile nas tyle roznych odczuć, spojrzeń i mocy uwrażliwienia na poruszone kwestie.Ja nic takiego nie napisałam. Widzę, że jesteś częścią tego forum. Pewnie nie jedno przeżylyscie i fajnie, że możecie sobie o wszystkim pogadać z perspektywy nowej powiem tylko, że ciężko się wbić w tak zgraną grupę
Nie wiesz ile twoja 2 faza cyklu trwa?
Gratulacje!
Ja 3 cykl brałam i okres jak ta lala- swoją drogą, jeśli skrzepów jest wiecej niż bywało przy poprzednich miesiączkach to oznacza, że endometrium było syte? staram się doszukać jakiś pozytywów w czasie okresu.Fajna rozpiska
A Miovelia nac któraś brała , prawdopodobnie od 3 dc ?
Teoretycznie takJa 3 cykl brałam i okres jak ta lala- swoją drogą, jeśli skrzepów jest wiecej niż bywało przy poprzednich miesiączkach to oznacza, że endometrium było syte? staram się doszukać jakiś pozytywów w czasie okresu.
zgadzam się. Mnie jeszcze wkurza, że głowa w tym ostatnim tygodniu ciągle ma nadzieję. 12dpo i negatyw? "Może owulka się przeusnęła". Dla mnie ta nadzieja chyba jest najtrudniejsza. Bo ja po takim czasie serio nie powinnam jej mieć. A mam każdego miesiąca.Mnie najgorzej w staraniach męczy ten ostatni tydzień cyklu. Cycki bolą, tu jakiś skurcz, tu ciągnięcie, śluz taki lub inny, jakieś plamienie minimalne, itd. i te ciągłe rozkminy czy to ciąża czy PMS Oszaleć można! Jak już okres przychodzi to przynosi taki pewien rodzaj ulgi a nie płaczu w moim przypadku i od razu moja głowa ma się lepiej. I to się nie da tak po prostu "spróbuj o tym nie myśleć" Właśnie jestem na tym etapie i już mnie trafia. Niech będzie a końcu albo , bo w tym zawieszeniu to mi już odbija zupełnie
Ja mam już trochę drobiu w domu ale tak bardzo bym chciała jak przy pierwszym, żeby się udało. O 1 ciążę pół roku, potem się skończyła niestety zabiegiem. No i myślałam, że ooo po tygodniu wskoczyłam na chlopa i myślę, że zaraz będzie następna ciąża. A tu takie ... dopiero 8 lat później zobaczyłam 2 kreski. No i jakoś poszło.Macie dziewczyny już dzieci czy starcie się o pierwsze?