reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Dawno mnie nie było, bo na łopatki mnie rozłożyło jakieś choróbsko + intensywny czas w życiu prywatnym. Niestety przez chorobę nie byłam też na badaniach krwi, bo i tak by wyszły we wszystkie światy wyniki. Teraz muszę czekać kolejny miesiąc, wielka szkoda :/ Widzę, że tu pozytywne wieści chociaż @nastraganie @MatkaWariatka37 gratulacje! :)

@Żołna bardzo mi przykro :(

Ja nie pójdę na sor. Czułabym się jakbym sama to dziecko zabiła.
Moje poronienie trwało 2 tyg. Tyle czasu też upłynęło do wizyty u lekarza, uprosiłam pielęniarkę o szybszy termin, bo powiedziałam, że jestem chyba w trakcie poronienia. Ja czułam mocne bóle miesiączkowe nawracające a w dniu, w którym wszystko popłynęło jakby ktoś wiercił mi ostrzem w pochwie (przepraszam za opis). Gdy wstałam z łóżka i poszłam do wc - ból nagle ustał, otworzyło się i popłynęło. Na drugi dzień byłam u lekarza, odrazu zbadał mnie na fotelu i zrobił usg i potwierdził poronienie.
Ile czasu już czekasz?

Moje poronienie trwało 2 tyg. Tyle czasu też upłynęło do wizyty u lekarza, uprosiłam pielęniarkę o szybszy termin, bo powiedziałam, że jestem chyba w trakcie poronienia. Ja czułam mocne bóle miesiączkowe nawracające a w dniu, w którym wszystko popłynęło jakby ktoś wiercił mi ostrzem w pochwie (przepraszam za opis). Gdy wstałam z łóżka i poszłam do wc - ból nagle ustał, otworzyło się i popłynęło. Na drugi dzień byłam u lekarza, odrazu zbadał mnie na fotelu i zrobił usg i potwierdził poronienie.
Ile czasu już czekasz?
Z tego co pisała to jutro chyba moja tydzień.

Przeczytałam tu kiedyś baaaaardzo mądrą rzecz, którą będę miała w głowie już chyba do końca życia. "Martwa dziecka na pewno nigdy nie urodzę". To Wasze życie laski i Wasze wybory. Ale warto przemyśleć te słowa. Mi bardzo pomogły kiedy byłam w tym samym miejscu co @Żołna.

reklama
Do góry