anyżowa
Fanka BB :)
Mnie też sporadycznie boląMam wrażenie że tylko mnie nie bolą. To źle?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie też sporadycznie boląMam wrażenie że tylko mnie nie bolą. To źle?
Jeszcze lepiejU mnie ogranicza brzydkie pryszcze
Moje poronienie trwało 2 tyg. Tyle czasu też upłynęło do wizyty u lekarza, uprosiłam pielęniarkę o szybszy termin, bo powiedziałam, że jestem chyba w trakcie poronienia. Ja czułam mocne bóle miesiączkowe nawracające a w dniu, w którym wszystko popłynęło jakby ktoś wiercił mi ostrzem w pochwie (przepraszam za opis). Gdy wstałam z łóżka i poszłam do wc - ból nagle ustał, otworzyło się i popłynęło. Na drugi dzień byłam u lekarza, odrazu zbadał mnie na fotelu i zrobił usg i potwierdził poronienie.Ja nie pójdę na sor. Czułabym się jakbym sama to dziecko zabiła.
Okres dostałam 2.11, więc już nie testowałam kolejny raz. Zaczęłam cały cyrk od nowa.@Haynee86 a jak u Ciebie?
Z tego co pisała to jutro chyba moja tydzień.Moje poronienie trwało 2 tyg. Tyle czasu też upłynęło do wizyty u lekarza, uprosiłam pielęniarkę o szybszy termin, bo powiedziałam, że jestem chyba w trakcie poronienia. Ja czułam mocne bóle miesiączkowe nawracające a w dniu, w którym wszystko popłynęło jakby ktoś wiercił mi ostrzem w pochwie (przepraszam za opis). Gdy wstałam z łóżka i poszłam do wc - ból nagle ustał, otworzyło się i popłynęło. Na drugi dzień byłam u lekarza, odrazu zbadał mnie na fotelu i zrobił usg i potwierdził poronienie.
Ile czasu już czekasz?
Biało jak śnieg. Na nic już nie liczę.
Trzymaj się Kochana, ale to też może być tak że test fajkowy albo jeszcze za wcześnie, po prostu.Biało jak śnieg. Na nic już nie liczę.
Mimo wszystko kciuki nadal zaciśnięteBiało jak śnieg. Na nic już nie liczę.