reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Fizycznie bez zmian. Raz na jakiś czas coś tam zaboli i nic więcej 🤷
Psychicznie jestem wrakiem i chyba już nie wrócę do starań. W ogóle nie mam ochoty żyć 😔
Nie wyobrazam sobie nawet jak musisz się czuć :( my się „staramy” 3 miesiąc (z biochemem w międzyczasie) i myśle sobie że jak się uda, to nigdy nie będę już psychicznie w stanie podchodzić do kolejnych starań.. za bardzo mnie to spala😐 o niczym tak nie marzę jak o wpadce, te kobiety nie wiedza nawet jakimi są szczęściarami :(

Nie wyobrazam sobie nawet jak musisz się czuć :( my się „staramy” 3 miesiąc (z biochemem w międzyczasie) i myśle sobie że jak się uda, to nigdy nie będę już psychicznie w stanie podchodzić do kolejnych starań.. za bardzo mnie to spala😐 o niczym tak nie marzę jak o wpadce, te kobiety nie wiedza nawet jakimi są szczęściarami :(
Też ostatnio o tym myślałam 🙈 ale mnie to bardzo przygotowało do świadomego macierzyństwa. Dlatego próbuje w tym widzieć jakiś sens 🙂 pewnie, że marzyłam o wpadce z drugim maluchem albo szybkiej akcji 🤷 no cóż ...nie wszystko się da szybko 😔 nie mi pisane

Cześć dziewczyny. Ja tu pierwszy raz. O co chodzi z tym zapiszcie mnie na testowanie? Od jakiegoś czasu próbuje namówić męża na drugie dziecko na co on nie był tak entuzjastycznie nastawiony. Dzis albo jutro owulacja, a wczoraj się kochaliśmy (u nas zawsze o tym czasie sex przerywany, a tym razem było do końca. W ten sposób dostałam wiadomość że będziemy się starać o drugie ❤️). Wiem ze to marzenie ściętej głowy ale może się uda 🥰 dowiem się około 22,23.11 🫣 pozdrawiam was serdecznie.
Hej 🙂 trzymam kciuki, żeby się udało 🙂

ja staram się już przeszło 2 lata, dlatego każdy miesiąc mnie dobija, ale zawsze jakiś plus - doczekałam się własnych miesiączek których nie było.
To już bardzo dużo 🙂 Może w końcu się uda 🥺🙏 trzymam mocno, mocno kciuki. Bobaski proszę spadać z chmurek, mamy tutaj mamuś pod dostatkiem 🙂

reklama
Do góry