A długo już się starcie?Ja tez o pierwsze i tez nigdy dwóch krech nie wysikalam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A długo już się starcie?Ja tez o pierwsze i tez nigdy dwóch krech nie wysikalam.
Ja tak samo. Ujrzałam 2 razy fałszywe 2 kreski i chciałabym w końcu zobaczyć oryginały a nie tylko podróbkiJa tak samo
Fizycznie bez zmian. Raz na jakiś czas coś tam zaboli i nic więcejBędzie widać, ja z niskiej bety schodziłam a test jeszcze 5dni po poronieniu wyszedł pozytywny a jak się czujesz? Fizycznie bo psychicznie to się domyślam jak...
Wow naprawdę? Test ciążowy fałszywie dodatni? Jestem w szoku. Musiało to być dla Ciebie bolesne rozczarowanie. WspółczujeJa tak samo. Ujrzałam 2 razy fałszywe 2 kreski i chciałabym w końcu zobaczyć oryginały a nie tylko podróbki
Ja staram się o drugie.Macie dziewczyny już dzieci czy starcie się o pierwsze?
Porozmawiaj z lekarzem, żeby dał Ci coś na wywołanie. Powiedz mu, że nie radzisz sobie z tą sytuacją i potrzebujesz to jakoś przyspieszyć Pamiętaj, że teraz Twój organizm ma duży przeskok hormonalny spadek hormonów ciążowych potęguje uczucie smutku i beznadziei Taka głupia ta naszą fizjologiaFizycznie bez zmian. Raz na jakiś czas coś tam zaboli i nic więcej
Psychicznie jestem wrakiem i chyba już nie wrócę do starań. W ogóle nie mam ochoty żyć
Tule i mam nadzieję że "po" będzie lepiejFizycznie bez zmian. Raz na jakiś czas coś tam zaboli i nic więcej
Psychicznie jestem wrakiem i chyba już nie wrócę do starań. W ogóle nie mam ochoty żyć