reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Odebrałam ten wypis choc troche musiałam się poawanturowac bo nie był jeszcze gotowy 🤷‍♀️🙉🙉 podpisali i wydali. Zalecenia ogólnie to co wczoraj w szpitalu tylko właśnie jeszcze ten antybiotyk. No ale ogarnelam wieczorem, w sumie tylko dlatego ze mam IKP na telefonie, bo tak to bym żyła w nieświadomości

Będzie widać, ja z niskiej bety schodziłam a test jeszcze 5dni po poronieniu wyszedł pozytywny 😔 a jak się czujesz? Fizycznie bo psychicznie to się domyślam jak...
Fizycznie bez zmian. Raz na jakiś czas coś tam zaboli i nic więcej 🤷
Psychicznie jestem wrakiem i chyba już nie wrócę do starań. W ogóle nie mam ochoty żyć 😔

Fizycznie bez zmian. Raz na jakiś czas coś tam zaboli i nic więcej 🤷
Psychicznie jestem wrakiem i chyba już nie wrócę do starań. W ogóle nie mam ochoty żyć 😔
Porozmawiaj z lekarzem, żeby dał Ci coś na wywołanie. Powiedz mu, że nie radzisz sobie z tą sytuacją i potrzebujesz to jakoś przyspieszyć 😔 Pamiętaj, że teraz Twój organizm ma duży przeskok hormonalny 😔 spadek hormonów ciążowych potęguje uczucie smutku i beznadziei 😔 Taka głupia ta naszą fizjologia 🤷

reklama

Yep Yes GIF by Rosanna Pansino

Do góry