reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

no ale nie o statystykę w tym wątku chodzi, a o wzajemne wsparcie w staraniach... Mi się wydaje trochę dziwne, że ktoś z pozytywnymi testami zapisuje się na kreski na testowanie - nie bardzo widzę w czym taka sytuacja się różni od tej, w której ktoś z zewnątrz wpada do nas i w pierwszym poście wrzuca pozytywny test. Jakoś tak dziwnie...
Noo z takimi kreskami już z wczoraj i dzisiaj to bym się osobiście na mamusiach witała a nie na testowaniu 😏

reklama
Dobra dziewczyny, trochę nie na niedzielę temat ale czy poradzicie czy FSH 8.6 U/L i LH 5.4 U/L to ok? Niby wszystkie wyniki badań mam w normie ale też średnie mam zaufanie do tych norm tutaj 🫢

Dobra dziewczyny, trochę nie na niedzielę temat ale czy poradzicie czy FSH 8.6 U/L i LH 5.4 U/L to ok? Niby wszystkie wyniki badań mam w normie ale też średnie mam zaufanie do tych norm tutaj 🫢
ktory dokładnie DC? 3-5? Jak tak, to wygląda w porządku - choć nie pamiętam dokładnie norm, mieści się w normach Twojego labu? Nie ma między nimi tez jakiejś dużej dysproporcji, fsh na ładnym poziomie, nie jakieś wysokie.

Hej dzuewczyby

Mój też dziś miał i przez to cały dzień nie mogłam was podczytywać a teraz 30 stron do nadrobienia 😂
Byli znajomi, fajnie się posiedziało, wieczorem zamówiliśmy sushi ❤️
A zamiast tortu zrobiłam sernik bo uwielbia 😂 Z rodzynkami 🤢
W ogóle sporo tu skorpionowych mężów 😄 Ja z maja wiec byk jak w mordę strzelił.

Z głupotek serialowych polskich to oglądam kuchenne rewolucję i ślub od pierwszego wejrzenia 🙈 A kiedyś nałogowo oglądałam na wspólnej. Zaczęłam od pierwszego odcinka i chyba dwa lata trwało zanim obejrzałam do obecnie wychodzących 😂 Na szczęście mi przeszło😂

@anyżowe_love ale śliczny tort! I pewnie pyszny 🤤🤤🤤 Zezarlabym ❤️
A teraz czas spac i będą mi się torty śniły 😂 Dobranoc!
U mnie właśnie wjechał ślub od pierwszego wejrzenia australijski 🙈

ktory dokładnie DC? 3-5? Jak tak, to wygląda w porządku - choć nie pamiętam dokładnie norm, mieści się w normach Twojego labu? Nie ma między nimi tez jakiejś dużej dysproporcji, fsh na ładnym poziomie, nie jakieś wysokie.
kurde zapomniałam dodać, chyba jednak ciągle kac 🤦🏻‍♀️ 5 dzień cyklu a normy dla FSH były 1.5-10 więc już tak jakby wysoko ale mam nadzieję że to nic takiego, szczególnie że AMH było całkiem nieźle gdy ostatnio badałam

kurde zapomniałam dodać, chyba jednak ciągle kac 🤦🏻‍♀️ 5 dzień cyklu a normy dla FSH były 1.5-10 więc już tak jakby wysoko ale mam nadzieję że to nic takiego, szczególnie że AMH było całkiem nieźle gdy ostatnio badałam
już ja Cię znam, nic nie kombinuj, wynik jest ok, żadne tam "8,6 to prawie jak 9, a 9 to w sumie jak 10, a norma to do 10 😱", bo przez kolano przelozę ;)

Jeśli według norm Twojego labu jest ok to znaczy, że jest ok. Nie dopatruj się jakiegoś podstępu ;) Stosunek LH do FSH też jest w miarę spoko.
U mnie w labie dla fazy folikularnej jest norma FSH od 3,03 do 8,08.

reklama
Do góry