reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
O a mi minął rok od założenia konta w połowie lipca… a pierwszy kreskowy wątek który zaczęłam czytać z przyczajki był w marcu 2022, jakoś kilka dni po wizycie u ginki „przygotowanie do ciąży” :D jeżu aż mi wstyd jak pomyśle ze czekaliśmy z oficjalnym rozpoczęciem starań do wakacji bo czekałam aż mi potencjalny bonus roczny wpadnie, żeby liczył się do średniej do macierzyńskiego xD
człowiek to naiwny był 😅

reklama
wino 😬 też już praktycznie nie pije ale wczoraj miałyśmy babską, przedświąteczna kolację i jakoś tak nie zauważyłam nawet że te winko co tak sączę to już prawie w butelce trzeba liczyć 😅

Jak się dzień urodzinowy udał? Było też śmiglowane pod ten śluz? 😅
Hehe winko bywa zdradliwe😃
Mój rano zaatakował jak jakiś rekin, chociaż mi chciało się jeszcze spać- nie odpuścił , a potem już było po spaniu- odechciało mi się 😅
Urodzinowa posiadówka się udała, było bardzo przyjemnie tort smakował każdemu👌😊
Ze śluzem dziwna historia, bo był tylko wczoraj, dzisiaj nic A nic, na owulke raczej za szybko, testów dzisiaj nie robiłam, jutro zacznę😁

Do góry