Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
człowiek to naiwny byłO a mi minął rok od założenia konta w połowie lipca… a pierwszy kreskowy wątek który zaczęłam czytać z przyczajki był w marcu 2022, jakoś kilka dni po wizycie u ginki „przygotowanie do ciąży” jeżu aż mi wstyd jak pomyśle ze czekaliśmy z oficjalnym rozpoczęciem starań do wakacji bo czekałam aż mi potencjalny bonus roczny wpadnie, żeby liczył się do średniej do macierzyńskiego xD
To ja świętowałam w październiku 3 lata na forum. Yaaaay.Ja będę "świętować" za miesiąc.
nie był to ani pierwszy ani nie ostatni lekarz nazwany tu debilem i idiotą niestetyTaaak Pamiętam jak dziś xD Ale tego mi było wtedy trzeba
Pewnie z owufriend też tam byłam chwilę, ale jakoś nie mogłam się wkręcićOooo a u mnie w sierpniu stuknęły 3 lata... Przyszłam do Was z innego znanego wtedy forum, pewnie będziecie wiedziały jakiego Siedziałam tam prawie 12 lat temu przez kilka dobrych lat...
Wiem, ale Aczkolwiek@to_na_pralkę wysypała mi wtedy taką wiadomość, że cały wieczór debatowałam wewnętrznie na ten tematnie był to ani pierwszy ani nie ostatni lekarz nazwany tu debilem i idiotą niestety
Ano za to teraz już wiszą mi wszystkie bonusy świata i potencjalne wysokości świadczeń….. totalnie zmieniła się perspektywaczłowiek to naiwny był
Hehe winko bywa zdradliwewino też już praktycznie nie pije ale wczoraj miałyśmy babską, przedświąteczna kolację i jakoś tak nie zauważyłam nawet że te winko co tak sączę to już prawie w butelce trzeba liczyć
Jak się dzień urodzinowy udał? Było też śmiglowane pod ten śluz?