reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Ja to jestem chyba jakaś nienormalna, bo z moim mężem jesteśmy razem już ponad 4 lata i NIGDY jeszcze nie było awantury 🤣🤣🤣 Owszem, nie raz zdarza się że mamy odmienne zdanie, ale rozmawiamy wtedy po prostu, najczęściej jest tak że ja milknę i odzywam się dopiero jak ochłonę i przemyślę. Naprawdę, jeszcze nigdy się nie pokłócilyśmy 😂😂
Ewenement😄

reklama
Jeśli według norm Twojego labu jest ok to znaczy, że jest ok. Nie dopatruj się jakiegoś podstępu ;) Stosunek LH do FSH też jest w miarę spoko.
U mnie w labie dla fazy folikularnej jest norma FSH od 3,03 do 8,08.
no dobra, uspokoję się bo w sumie rzeczywiście było tak jak @Bolilol napisała że pomyślałam że to przecież prawie 10 czyli już prawie ponad normę 🤣

Ja wczoraj z mężem wypiłam 3 drinki i to słabe, gin tonik cytryna lód i rano trochę bolała mnie głowa, bo już jakiś czas nie piłam. Czym się tak załatwiłaś?😅🙈
wino 😬 też już praktycznie nie pije ale wczoraj miałyśmy babską, przedświąteczna kolację i jakoś tak nie zauważyłam nawet że te winko co tak sączę to już prawie w butelce trzeba liczyć 😅

Jak się dzień urodzinowy udał? Było też śmiglowane pod ten śluz? 😅

reklama
Do góry