Lwica1410
Fanka BB :)
1. BombelekCo się dzieje, że nie możesz spać?
2. Od jakichś 15 lat mam problemy ze snem. Bywa, ,s się po 2-3h na dobę. Po czym przychodzi dzień, że padam na twarz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1. BombelekCo się dzieje, że nie możesz spać?
A czy któraś z Was tak jak ja nie posiada zmywarki Przy dzieciach to już w ogóle ale jeszcze się nie dorobiłam
Dzień dobry
Ja zmywarkę kupiłam przez przypadek. Kupowałam używane meble do kuchni i była zmywarka w zestawie.A czy któraś z Was tak jak ja nie posiada zmywarki Przy dzieciach to już w ogóle ale jeszcze się nie dorobiłam
Dzień dobry
TakEjj dlaczego tu nikogo nigdy nie ma rano czy tylko ja wstaję codziennie o 4.22?
ja muszę czasami ciuchy biurowe wyprasować, ale to kupiłam sobie parownice do ubrań, zupełnie inny wymiar prasowania, polecamMyć naczyń nienawidzę. Bez suszarki do ubrań żyć już nie potrafię. Prasować nic nigdy nie prasuje - kupuje ciuchy takie żeby nie trzeba było prasować
Miłego dnia dziewczyny!
Ja mam i kocham dużo gotuje i gdyby nie zmywarka, to stałabym cały dzień w kuchni. Nie miałam to jakoś sobie radziłam, ale wolę moje życie po zakupie tego sprzętu nad suszarka też się zastanawiam, ale nie wiem czy nie bardziej potrzebna jest mi druga pralkaA czy któraś z Was tak jak ja nie posiada zmywarki Przy dzieciach to już w ogóle ale jeszcze się nie dorobiłam
Dzień dobry
Też chce zakupić przez moje firany, nienawidze ich prasować zawsze gdy je piorę to pół dnia straconego mam.ja muszę czasami ciuchy biurowe wyprasować, ale to kupiłam sobie parownice do ubrań, zupełnie inny wymiar prasowania, polecam