reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
A czy któraś z Was tak jak ja nie posiada zmywarki😆😆😆❓ Przy dzieciach to już w ogóle ale jeszcze się nie dorobiłam 😂
Dzień dobry 😊

No ja z jednym dużym dzieckiem w domu i bez zmywarki ani rusz😂 chociaż i tak sama muszę do niej wstawić naczynia bo niektórzy chyba nie wiedzą o jej istnieniu 😂
Teraz poluję na suszarkę 🫣

Myć naczyń nienawidzę. Bez suszarki do ubrań żyć już nie potrafię. Prasować nic nigdy nie prasuje - kupuje ciuchy takie żeby nie trzeba było prasować :)

Miłego dnia dziewczyny!
ja muszę czasami ciuchy biurowe wyprasować, ale to kupiłam sobie parownice do ubrań, zupełnie inny wymiar prasowania, polecam 😁

A czy któraś z Was tak jak ja nie posiada zmywarki😆😆😆❓ Przy dzieciach to już w ogóle ale jeszcze się nie dorobiłam 😂
Dzień dobry 😊
Ja mam i kocham ☺️ dużo gotuje i gdyby nie zmywarka, to stałabym cały dzień w kuchni. Nie miałam to jakoś sobie radziłam, ale wolę moje życie po zakupie tego sprzętu 😉 nad suszarka też się zastanawiam, ale nie wiem czy nie bardziej potrzebna jest mi druga pralka 🙈

reklama
Parownica to moje odkrycie zycia! Nie znoszę prasować, a dzięki niej wystarczy, że przelecę ubranie (głównie z przodu, bo przecież kto by na tył patrzył😆).

Chodzi mi po głowie teraz jedna rozkmina :D pecherzyk ciążowy widać teoretycznie przy becie powyżej 1000. Ale jakim cudem, skoro jak byłam ostatnio na monitoringu, to gin powiedziała, że "tu jest ciałko żółte, a tu pecherzyk". To skoro wtedy bylo widać pecherzyk, to on później wyparowuje, żeby pokazać się jak beta będzie duża? 😅 tak rozkminiam to od rana, no i nie rozumiem 🤣

Do góry