reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Dzień dobry! 😁
Wink Bu GIF by Buuuilustraciones

Dziewczyny jak liczycie dpo? Dzień owu to 1. dzień jak w przypadku miesiączki, że 1.dzień krwawienia to 1dc? Czy 1dpo to jest na następny dzień po owu? Ostatnio się złapałam na tym, że nie wiem 🤔 Załóżmy, że miałam owu w zeszły piątek to dzisiaj w sobotę ile jestem dpo? Helpunku 😁
To są dni po owulacji, więc jak owulacja była w piątek to 1dpo jest w sobotę 😉

A czy któraś z Was tak jak ja nie posiada zmywarki😆😆😆❓ Przy dzieciach to już w ogóle ale jeszcze się nie dorobiłam 😂
Dzień dobry 😊
Bez zmywarki to ja bym chyba używała naczyń jednorazowych a obiady jadła z knajpie 🙈 Nienawidzę zmywać naczyń! Jest to zdecydowanie najgorsza czynność porządkowa dla mnie, dlatego zmywarka była u nas priorytetem 😉

Nie wyobrażam sobie życia bez zmywarki 😱
Natomiast miałam możliwość kupienia suszarki do ubrań jak urządzaliśmy mieszkanie, ale wyczytałam, że się ubrania kurczą o zrezygnowałam 🙈

reklama
Do góry