Avy
Fanka BB :)
Jeszcze nas nie znienawidziłaś po ostatnich dwóch dniach?Uuufff nadrobiłam... Teraz mogę iść do pracy! Nabijać tu proszę!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze nas nie znienawidziłaś po ostatnich dwóch dniach?Uuufff nadrobiłam... Teraz mogę iść do pracy! Nabijać tu proszę!
To są dni po owulacji, więc jak owulacja była w piątek to 1dpo jest w sobotęDziewczyny jak liczycie dpo? Dzień owu to 1. dzień jak w przypadku miesiączki, że 1.dzień krwawienia to 1dc? Czy 1dpo to jest na następny dzień po owu? Ostatnio się złapałam na tym, że nie wiem Załóżmy, że miałam owu w zeszły piątek to dzisiaj w sobotę ile jestem dpo? Helpunku
Co się dzieje, że nie możesz spać?Ja oglądam rok w ogrodzie.
Wolałbym obejrzeć powieki od wewnątrz..
Ile Ty masz lat? Jak to zaczynało lecieć w telewizji to ja już na studiach chyba byłamZnienawidzilam ukryta prawde w gimnazjum,zawsze to leciało gdy wracałam ze szkoły
Bez zmywarki to ja bym chyba używała naczyń jednorazowych a obiady jadła z knajpie Nienawidzę zmywać naczyń! Jest to zdecydowanie najgorsza czynność porządkowa dla mnie, dlatego zmywarka była u nas priorytetemA czy któraś z Was tak jak ja nie posiada zmywarki Przy dzieciach to już w ogóle ale jeszcze się nie dorobiłam
Dzień dobry