reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
To nie pomogę, bo u mnie na półkach króluje science fiction. Ale miałam jakiś czas temu wewnętrzny kryzys i potrzebowałam czegoś na odmóżdżenie. Znalazłam wtedy serial na netflixie Virgin River. Ale zanim obejrzałam to przeczytałam książkę (w sumie pochłonęłam). Mam ebooka jak coś ;)
My razem oglądamy Virgin Rover wciąga jak nie wiem! Ja mam sporą kolekcję kryminałów. Preferuje norweska serie o detektywie Harrym Hole autorstwa Jo Nesbo ✨ oraz serię książek Dolores Redondo pt: Dolina Baztan cztery części, z czego trzy zekranizowane swoją drogą bardzo dobre i ciekawe oczywiście mój kochany Harry Potter wszystkie części po ślubie zakupiłam najnowsza czarna serie a jeśli romanse to oczywiście mistrz w tym fachu przy każdej książce Nicolasa Sparksa ryczysz jak głupia ☀️✨😁

Jednak z mężem oglądamy streamy z gier horrorowych 🙈 siedzimy pod kocem z prawie przykrytymi oczami, żeby się za bardzo nie wystraszyć 🙈 nie nadrobiłam jeszcze zaległości 🫢
Ale wpadłam tutaj opowiedzieć wam autorski żart męża:
Jak się nazywa pies od Xiaomi…?
.
.
.
.
Mi Hał 🐶🙈🤣🤣
Ja zawsze oglądałam horrojki u Roja, uwielbiałam 😁😁 Niestety ostatnimi czasy bardzo się zmienił, mam wrażenie że wrzeszczy nie ze strachu, a pod publikę. Szkoda, bo bardzo go lubię jako człowieka :D

@olka11135 i @997TenNumerToKłopoty ❤️❤️ już wystarczy, wzajemne dogryzanie możecie kontynuować poza tym wątkiem. Dziękujemy za wyjaśnienie koleżance, że niestety nie mogła nic zrobić w sytuacji w jakiej się znalazła. Szkoda, że w tak szorstkim tonie zostało to powiedziane dziewczynie, która jest teraz w bardzo trudnej, mega stresującej sytuacji.
Wszystkiego dobrego dla Was Dziewczyny!
Nie zdążyłam wkroczyć ;)
Dziękuję ❤️

Ło matko dobrze że potajemnie czytałam co chwilę, bo bym Was nie nadrobiła 🙈 Nie wiem jak ja za Wami nadążę😂 litości 😂

Pisałyście o starych na zakupach - u mnie to masakra. Zawsze wysyłam na what SAP listę zakupów, więc nie ma opcji, żeby zapomniał ale oczywiście zawsze czegoś zapomni albo kupi coś zupełnie innego. Często jest haja przez zakupy 😂 W dodatku on ma bzika, bo w Pl mial swoje sklepy i teraz na zakupach to chodzi po sklepie, ogląda każdy towar, patrzy 100x na cenę ja prdl🤦🏼‍♀️ Ja wchodzę, biorę co potrzebuję i wychodzę a on jak wejdzie to krzyż na drogę 🤦🏼‍♀️

Żołna mi właśnie przy cb sex pomógł ale na późniejszym etapie też bym nie chciała - tym bardziej, że psychika siadła. Przy cb byłam z tym od razu pogodzona, więc się dało...

Mnie już zalewa śluz owulacyjny-liczę jutro na ciemniejsze kreski i szybszą owu a nie jak zwykle 16dc 😝 tylko ze starym muszę się pogodzić, bo z palcem se dziecka nie zrobię 😂

nie ale ja dostałam kiedyś video pralki w akcji bo chłop pierwszy raz nastawił i się bał że wirowanie jakoś dziwnie głośne więc pytał w ten sposób czy wszystko ok 🤣
Mój ostatnio pytał, czy tego „filtra” z suszarki nie trzeba czasem wymienić - tak, miał na myśli zbiornik na „kłaczki” 😅

reklama
Do góry