reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

siknelam,nie wiem co mnie skłoniło 🤣
Oczywiście negatyw,ale jestem 6DPO 😂😂

Kupiłam dwa pinki nastepny za tydzień,chyba ze @ mnie zaskoczy szybciej
Ja mam dzisiaj 5dpo i już mam ochotę sikać! Ale spróbuję wytrzymać chociaż do 8dpo😅
Ale fajna ekipa się zebrała na ten miesiąc :) fajnie ze jesteście.

@LadyCaro bierz wymarzony hotel :) ja tak raz przycebuliłam i chciałam 5 stow mniej i byłam niezadowolona. Raz się żyje!

To teraz pytanie ode mnie za 500 pkt: przy stymulacji cyklu lametta 3-7 dzień, czy jest jakaś różnica kiedy brać tabletkę? Wiem ze o tej samej porze, ale lepiej rano czy wieczorem czy wsio jedno?
Jak miałam stymulowanych cykl, to patrzyłam na to kiedy się @ zaczal, np. jak wieczorem, to zaczynałam wieczorem. Nie wiem czy tak powinno być, ale tak sobie to wmyslilam 🤣

reklama
Nie. Nie mogę tego zrobić. Chłopak się powiesił. Na prawdę to byłoby strasznie wredne gdybym nie poszła. Jego ostatnia droga na cmentarz 😔 zamierzamy się szybko urwać. Na konstelacje nie idziemy, ale na pogrzebie być powinnam.
Bardzo mi przykro. Oczywiście jeśli czujesz, że powinnaś iść to idź.
Ja też jutro jadę na pogrzeb.

Z boku, z przodu i z tyłu. Suplementacja progesteronu gdzie miałaś wynik 60ng byłaby bez sensu i kompletnie nie jest Twoją winą, że poroniłaś.
Sztuczny progesteron wprowadza się kiedy jego wynik jest poniżej 10ng i ma się stwierdzoną niedomogę

Wybacz, ale nie jesteś osobą decyzyjną ;) idź sobie porządzić na czerwcowych ;)
Jeszcze nie poroniłam. Nadal czekam bo moje dziecko już nie żyje. Ale dziękuję za wyjaśnienie.

Powieści historyczne, kryminały i książki pisane przez psychiatrów, ale ostatnio poszłam w odmóżdżenie i sięgnęłam po romansidła żeby oderwać się od "myślenia".
To nie pomogę, bo u mnie na półkach króluje science fiction. Ale miałam jakiś czas temu wewnętrzny kryzys i potrzebowałam czegoś na odmóżdżenie. Znalazłam wtedy serial na netflixie Virgin River. Ale zanim obejrzałam to przeczytałam książkę (w sumie pochłonęłam). Mam ebooka jak coś ;)

Ty również nią nie jesteś i Twoje rządy również są na innym wątku 😂

A gdzie ja się tu rządzę? To Ty wchodzisz z d*py i rozkręcasz 💩 burzę nie mając nic do powiedzenia.
To wątek publiczny, mam prawo skomentować obwinianie dziewczyny za jej poronienie. Bo to totalna bzdura i tyle 🤷‍♀️ To nie była jej wina, że nie uprała się na sztuczny progesteron.

Ps. Skąd wiesz, że nadal jestem w ciąży? To, że ktoś ma jakiś termin to nie znaczy, że do niego dotrzymał. Także naprawdę idź się bawić gdzie indziej

Wiem że macie rację dziewczyny, ale choćby mi wymówek zabrakło to nie pójdę dopóki się "dobrze" czuję. Jeśli pójdę wszyscy się dowiedzą, bo ktoś będzie musiał się dzieciakami zająć, a ja nie zniosę współczucia bo nie przestanę ryczeć. Teraz się trzymam nad wyraz dobrze. Do czwartku płakałam praktycznie non stop. Od wizyty u gina tylko raz. Jak jutro nie ruszy to się zastanowię czy jechać, ale bardzo tego nie chcę.
Wiem, że totalnie nie masz nastroju ale może warto spróbować z seksem. Szyjka lubi fajnie zareagować i ruszyć 🙂

To nie pomogę, bo u mnie na półkach króluje science fiction. Ale miałam jakiś czas temu wewnętrzny kryzys i potrzebowałam czegoś na odmóżdżenie. Znalazłam wtedy serial na netflixie Virgin River. Ale zanim obejrzałam to przeczytałam książkę (w sumie pochłonęłam). Mam ebooka jak coś ;)
Dziękuję za propozycje, to bardzo miłe 🙂 niestety eBooki tragicznie mi się czyta, pewnie to zasługa mojej wady. Jak się wybiorę do okulisty (schodzi mnie) i nie zapomnę, to się odezwę 😉

reklama
@olka11135 i @997TenNumerToKłopoty ❤️❤️ już wystarczy, wzajemne dogryzanie możecie kontynuować poza tym wątkiem. Dziękujemy za wyjaśnienie koleżance, że niestety nie mogła nic zrobić w sytuacji w jakiej się znalazła. Szkoda, że w tak szorstkim tonie zostało to powiedziane dziewczynie, która jest teraz w bardzo trudnej, mega stresującej sytuacji.
Wszystkiego dobrego dla Was Dziewczyny!

Do góry